2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Létezik a forró drót Moszkva és Washington között

Tóth Gábor külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Nógrádi György érkezett a stúdióba. Később Hárfás Zsolt atomenergetikai szakértőt és Marosi Antal haditudósítót kérdezte Gyürky Enikő és Szani Roland.

  • Háború Ukrajnában: Létezik a forró drót Moszkva és Washington között

Hamarosan kiürülhetnek a NATO fegyverraktárai. A védelmi szervezet 20 tagállama már nem tud több fegyvert szállítani. Erről volt szó a reggeli Háború Ukrajnában műsorunkban. Nógrádi György biztonságpolitikai elemző arról beszélt, hogy a tárgyalásokat mereven elutasító ukránok folyamatosan újabb fegyverszállításokat sürgetnek.

Segély a kárpátaljai katonáknak

Zaporizsjába szállított segélyszállítmányt a magyar Katolikus Karitász. A csoportot elkísérte Marosi Antal, a Karc Rádió haditudósítója is. A Háború Ukrajnában című műsorunkban arról beszélt, hogy a 800 ezres iparvárosban kárpátaljai egységek is harcolnak. Ők is kaptak a Magyarországról érkezett takarókból és élelmiszerből.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az időjárásról mindenkinek

Az időjárásról mindenkinek

Alapvetően napos, de hideg idő várható, csapadékra nem kell számítani. A csúcshőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű. További részletek kollégánktól, Solti Szabinától.
Szavazás

Szavazás

Viccelt Gyurcsány Ferenc vasárnap, hogy a Fidesz-szavazók szégyelljék magukat?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!