2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat

Következik:

Európai Híradó 04:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Létezik a forró drót Moszkva és Washington között

Tóth Gábor külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Nógrádi György érkezett a stúdióba. Később Hárfás Zsolt atomenergetikai szakértőt és Marosi Antal haditudósítót kérdezte Gyürky Enikő és Szani Roland.

  • Háború Ukrajnában: Létezik a forró drót Moszkva és Washington között

Hamarosan kiürülhetnek a NATO fegyverraktárai. A védelmi szervezet 20 tagállama már nem tud több fegyvert szállítani. Erről volt szó a reggeli Háború Ukrajnában műsorunkban. Nógrádi György biztonságpolitikai elemző arról beszélt, hogy a tárgyalásokat mereven elutasító ukránok folyamatosan újabb fegyverszállításokat sürgetnek.

Segély a kárpátaljai katonáknak

Zaporizsjába szállított segélyszállítmányt a magyar Katolikus Karitász. A csoportot elkísérte Marosi Antal, a Karc Rádió haditudósítója is. A Háború Ukrajnában című műsorunkban arról beszélt, hogy a 800 ezres iparvárosban kárpátaljai egységek is harcolnak. Ők is kaptak a Magyarországról érkezett takarókból és élelmiszerből.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Föderáció újabb állásokat foglalt el Ukrajna területén + videó

A Föderáció újabb állásokat foglalt el Ukrajna területén + videó

Donyecknél és Avgyijivkánál egyaránt kedvezőbb állásokat foglaltak el az orosz erők - közölte Moszkva. Utóbbi városban házról-házra járnak a katonák. Ukrán mesterlövészek, aknák és robbanóeszközök után kutatnak. Avgyijivka múlt heti bevétele Vlagyimir Putyin orosz elnök eddigi legnagyobb győzelme Bakhmut megszállása óta.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!