2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Lengyelország heteken belül MiG-29-es vadászgépeket adna Ukrajnának

A stúdióban Bogár László és Boros Imre közgazdászok. Beszélünk a többi között arról, hogy eldőlt az USA és Európa között zajló kereskedelmi háború, tárgyalásba kezdett ugyanis Ursula von der Leyen az Európai Bizottság elnöke és Joe Biden amerikai elnök.

  • Háború Ukrajnában: Lengyelország heteken belül MiG-29-es vadászgépeket adna Ukrajnának
  • Nem rendeződött, hanem eldőlt mégpedig az Egyesült Államok javára az Európa és az USA közt zajló kereskedelmi háború. Az Európai Bizottság elnöke Washingtonba látogatott és tárgyal Biden elnökkel.
  • Mivel zsarolhatja az USA az uniót, hogy von der Leyen semmit el nem érve, így megalázkodott Biden előtt?
  • Folytatódik, felgyorsul az európai nagyvállalatok Amerikába csábítása.
  • Orbán Viktor arról beszélt, hog.y Lengyelországgal és Ukrajnával egy új európai erőközpont alakul ki és vége lesz a német-francia európai hatalmi központnak
  • Van párhuzam a mostani gyors lengyel megerősödés és a második világháború előtti helyzethez, amikor Németország gazdasági megerősödését segítette elő a pénzügyi háttérhatalom?

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.
Harc a zsugorinflációval + videó

Harc a zsugorinflációval + videó

Március 1-jétől kötelező a boltokban feltüntetni, ha egy adott termék mennyisége csökken. A témában Nobilis Márton élelmiszeriparért felelős államtitkárt kérdezte M. Dobos Marianne műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!