2023. 03. 23. Csütörtök Emőke napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Lengyelország heteken belül MiG-29-es vadászgépeket adna Ukrajnának

A stúdióban Bogár László és Boros Imre közgazdászok. Beszélünk a többi között arról, hogy eldőlt az USA és Európa között zajló kereskedelmi háború, tárgyalásba kezdett ugyanis Ursula von der Leyen az Európai Bizottság elnöke és Joe Biden amerikai elnök.

  • Háború Ukrajnában: Lengyelország heteken belül MiG-29-es vadászgépeket adna Ukrajnának
  • Nem rendeződött, hanem eldőlt mégpedig az Egyesült Államok javára az Európa és az USA közt zajló kereskedelmi háború. Az Európai Bizottság elnöke Washingtonba látogatott és tárgyal Biden elnökkel.
  • Mivel zsarolhatja az USA az uniót, hogy von der Leyen semmit el nem érve, így megalázkodott Biden előtt?
  • Folytatódik, felgyorsul az európai nagyvállalatok Amerikába csábítása.
  • Orbán Viktor arról beszélt, hog.y Lengyelországgal és Ukrajnával egy új európai erőközpont alakul ki és vége lesz a német-francia európai hatalmi központnak
  • Van párhuzam a mostani gyors lengyel megerősödés és a második világháború előtti helyzethez, amikor Németország gazdasági megerősödését segítette elő a pénzügyi háttérhatalom?

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében - mondta el az országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke a Magyar Nemzetnek. Bánki Erik arról tájékoztatott: a parlament gazdasági bizottságának következő ülésén napirendre kerül az Állami Számvevőszék elnökének beszámolója a guruló dollárok ügyben lefolytatott vizsgálatról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!