2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Joe Biden: Putyin alábecsül minket

Szakértőinkkel élőben elemeztük a legfrissebb ukrajnai háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában - Joe Biden: Putyin alábecsül minket

Hidegháborús hangulatot emlegetett Joe Biden a Varsóban tartott beszéde során. Az Amerikai Egyesült Államok elnöke szerint Oroszország soha nem nyerheti meg a háborút, és bejelentette: újabb szankciók jönnek.

Pár órával az orosz elnök után az amerikai elnök is beszédet tartott. Míg Putyin az amerikaiakat, az USA első embere őt tette felelőssé a háború kirobbantásáért. Joe Biden szerint Oroszország továbbra is kétségbe vonja az Egyesült Államok és szövetségesei elkötelezettségét, és kiállást Ukrajna mellett.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!