2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 23:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Friss helyzetjelentés a frontról

Óriási hibának nevezte Nógrádi György, hogy amerikai nyomásra nem hívták meg a múlt heti müncheni konferenciára Moszkva küldötteit. A biztonságpolitikai szakértő szerint ha a Nyugat és Ukrajna valóban a békekötésben lenne érdekelt, akkor nem lenne szabad mellőzni egy ilyen fontos eseményről az oroszokat.

  • Háború Ukrajnában - Friss helyzetjelentés a frontról

A múlt heti orosz bombázások nem okoztak fennakadásokat Kárpátalján az áramszolgáltatásban. Dunda György, a Hír Televízió ungvári tudósítója elmondta: a kijevi vezetés a nehézségek ellenére bizakodó, a hatóságok pedig megpróbálják minél előbb helyreállítani az energiaellátást azokban a térségekben, ahol megsérült az infrastruktúra.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!