2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Folytatódik az erőteljes orosz támadás

Műsorunk vendégei Stier Gábor külpolitikai szakértő, a moszkvatér.com főszerkesztője és Vukics Ferenc katonai szakértő, a Nemzetvédelmi Szabadegyetem Alapítvány alapítója voltak.

  • Háború Ukrajnában - Folytatódik az erőteljes orosz támadás

Folytatódik az erőteljes orosz támadás: Jaroszlav Janusevics, megyei kormányzó szerint az elmúlt nap során az orosz hadsereg kilencven alkalommal támadta meg Herszon térségét, a város lakónegyedeit is csapás érte.

Negyvenegyre emelkedett a dnyiprói lakótömbre mért rakétacsapás halálos áldozatainak száma, 32 embert még keresnek. Az ukrán tüzérség eközben a donyecki Kremennaja közelében próbál áttörni a fronton, Novoszelovszkij térségében heves harcok vannak.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!