2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szegény gazdagok 11:05

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában – Folytatódik az embervadászat, sokan így nevezik az ukrán hadsereg toborzói tevékenységét

Szakértőinkkel élőben elemeztük a legfrissebb ukrajnai háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában – Folytatódik az embervadászat, sokan így nevezik az ukrán hadsereg toborzói tevékenységét

Továbbra is tagadja az ukrán vezetés, hogy Bahmut szinte teljesen orosz ellenőrzés alá került. Zaporizzsje térségében az ukrán erők ellentámadásba lendültek, de egyelőre nem értek el komoly áttörést, Donyeckben az oroszok Krasznopol rakétákkal lövik az ukrán állásokat.

Tegnap a Balti-tenger térségében két amerikai bombázó közeledése miatt szállt fel az orosz légvédelem Szu-35-ös vadászgépe az orosz védelmi tárca közlése szerint.

Közben folytatódik az embervadászat Ukrajnában, ahogyan sokan nevezik az ukrán hadsereg toborzóinak tevékenységét többek között Kárpátalján is. Minden olyan férfit elvisznek a frontra, aki hadköteles korban van.

A teljes adást itt tudja megtekinteni:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában: Tart az előkészítése az ukrán ellentámadásnak

Háború Ukrajnában: Tart az előkészítése az ukrán ellentámadásnak

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő érkezett a stúdióba. Adásunk második felében Kiss Rajmundot, az MCC diplomáciai műhelyének vezetőjét és Dunda György tudósítót kérdezték műsorvezetőink.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!