2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben - Ukrán vezérkari főnök: Az ukrán hadsereg ''rendkívül nehéz'' helyzetben van + videó

Stier Gábor, a moszkvater.com főszerkesztője és Sayfo Omar, a Migrációkutató Intézet vezető kutatója voltak a vendégeink. Skype-on pedig Kusai Sándor volt pekingi nagykövete kapcsoltuk.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben - Ukrán vezérkari főnök: Az ukrán hadsereg ''rendkívül nehéz'' helyzetben van + videó

Az ukrán hadsereg "rendkívül nehéz" helyzetben van - ismerte el szerdán az új vezérkari főnök, Olekszandr Szirszkij, aki elmondta, hogy Rusztem Umerov védelmi miniszter kíséretében ellátogatott a frontvonalhoz az Avdijivka és a Kupjanszk szektorban.

"Az orosz megszállók tovább fokozzák erőfeszítéseiket, és emberelőnyben vannak. Nem számolnak a veszteségeikkel, és továbbra is a 'húsdaráló' taktikát alkalmazzák. Mindent megteszünk, hogy minimalizáljuk veszteségeinket és megmentsük katonáink életét.’’ - jelentette ki Szirszkij.

Teljes adás: 

Fotó: Andrew Kravchenko/Bloomberg via Getty Images

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!