2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Továbbra is vitatott a kijevi gyerekkórházat ért rakétatalálat oka + videó

A Napindítóban Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, a MCC kutatója elemezte a legfrissebb híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Továbbra is vitatott a kijevi gyerekkórházat ért rakétatalálat oka + videó

Somkuti Bálint többek között arról beszélt a bejelentkezésben, hogy a legutóbbi rakétabecsapódás tragédiája kapcsán, hogy ekkor is, miként az orosz-ukrán háború oly sok hasonló helyzete esetében is, mindkét fél a maga számára megfelelő módon fogja a médiában hangsúlyozni, tehát mindenki a saját szempontjai szerint ítéli meg az eseményeket. A szakértő hozzátette: valószínű, hogy ez egy cirkálórakéta volt, ami eltalálta a kijevi gyermekkórházat és nem egy légvédelmi rakéta, ugyanakkor a cél minden bizonnyal nem ez a találat volt. Somkuti Bálint rámutatott: nyilvánvaló, hogy a felelősség egyértelműen Oroszországé, aki támadást intézett Ukrajna fővárosa ellen, a pusztítás mértéke ellenére tény, hogy nem ez volt a célpont. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!