2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Oroszország lehet az olajháború nyertese + videó

Hidegkuti Konstantin, Tóth Máté és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Oroszország lehet az olajháború nyertese + videó

Az amerikai katonai segélyek első tételét a végleges jóváhagyás után „hamarabb fogják Ukrajnának eljuttatni, mint azt bárki lehetségesnek tartja” – mondta Bill Keating, Massachusetts állam demokrata párti kongresszusi képviselője hétfőn Kijevben.

„Az amerikai támogatási csomagnak is van egy puffer időszaka, hisz hiába szállította át Washington akár Európába vagy akár a saját kikötőjébe a hadianyagot már előzetesen, hogy még el sem fogadta a kongresszus ezt a segélycsomagot. Azt is el kell juttatni még Ukrajnába, Ukrajnán belül is még el kell juttatni kifejezetten a logisztikai központokba, a frontok térségébe és ez mind-mind valamennyi időbe kerül.  Ezt az orosz fél valamilyen módon biztosan ki fogja használni”

- fogalmazott Hidegkuti Konstantin, nemzetközi kapcsolatok szakértője, a moszkvater.com állandó szerzője.

Az olajháború nyertese: Oroszország

„Olyan ez, mint egy székfoglalós játék. Mindig elvesznek egy széket és úgy kell helyet találni. Módszeresen alakul át a piac. Eddig azt láttuk, hogy azért az Egyesült Államok nagyon nagy nyertese lett, főleg Nyugat-Európát nézve az átrendeződéseknek. Ez mind az eladott mennyiségben, mint pedig az olajárban látszik. Mivel az Egyesült Államoknak egy bizonyos árszint alatt nem is éri meg kitermelni azzal a drága technológiával. Viszont meglepő új nyertesek is vannak, ilyen Oroszország.”

- mondta Tóth Máté, energiajogász.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!