2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Oroszország állítólag azonosította az Északi Áramlat felrobbantóit + videó

Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, Bidló Gábor, a BudaGabona ügyvezető igazgatója és Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Oroszország állítólag azonosította az Északi Áramlat felrobbantóit +  videó

Andrej Derkacs ukrán származású oroszországi politikus és aktivista bejelentette, hogy azonosították az Északi Áramlat gázvezetékek elleni szabotázsakcióban részt vevő ukrán csoport minden tagját – közölte a TASZSZ.

"Nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy egy ilyen típúsú, több tucat embert megmozgató műveletben kizárólag ukránok vettek volna részt. A német médiában is bemutatott kis méretű vitorás hajó, melybe hat ember egyáltalán nem fér el arról ne is beszéljünk. Ez egy kitűnő mentség arra az oroszoknak és az amerikaiaknak, hogy az ukránokra kenjék a balhét és utána pedig majd ők háttérben megegyeznek valamilyen egyéb üzletnek a keretében"

-fogalmazott Somkuti Bálint, biztonságpolitikai szakértő.

Tizenegy tagállam erőlteti a zöldítést a magyar elnökség előtt

"Az Európai Unió különböző szintű szervezetei, tehát a Bizottság, a Tanács majd a Parlament februárban hozott egy olyan intézkedést, ami a szokásos eljárási rendhez képest egy gyorsított ügyintézést tett lehetővé és praktikusan a túlzott intézkedéseknek egy jelentős részét nem léptette a hatályba, hanem gyakorlatilag felülvizsgálatra a közös agrárpolitika keretein belül gyakorlatilag visszautalta egy újabb tárgyalásra. Ennek a döntési folyamatnak volt tegnapelőtt az utolsó lépése, amikor gyakorlatilag az Európai Tanács és a Parlament aláírták azt a hatálybaléptetést, ami május végével a korábban megtett lépéseknek a visszavonását jelenti, gyakorlatilag a korábbi állapothoz való visszaállást"

-mondta Bidló Gábor, a BudaGabona ügyvezető igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!