2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Hazahúzó 01:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben - Lengyel külügyminiszter: Néhány NATO-ország már el is küldte katonáit Ukrajnába + videó

Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Csizmadia Tamás jogász, elemző voltak a vendégeink. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben - Lengyel külügyminiszter: Néhány NATO-ország már el is küldte katonáit Ukrajnába + videó

Néhány NATO-ország már el is küldte katonáit Ukrajnába – mondta a lengyel külügyminiszter az ország NATO-csatlakozásának 25. évfordulója alkalmából rendezett beszélgetésen vasárnap.

Radoslaw Sikorski a lengyel parlamentben arról beszélt, nagyra értékeli Emmanuel Macron francia elnököt, amiért nem zárta ki az elképzelést, ami szerint a szövetség tagjainak katonai csapatokat kellene vezényelni Ukrajnába.

Az orosz külügyminisztérium szóvivője üzent a NATO-nak: Maria Zaharova szerint nincs értelme tagadni, hogy a NATO katonáit Ukrajnába küldték.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!