2024. 07. 14. Vasárnap Örs, Stella napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Lassan visszatérünk a '70-es évek kölcsönös elrettentésen alapuló politikájához + videó

Horváth József, Tóth Máté és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb világpolitikai híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Lassan visszatérünk a '70-es évek kölcsönös elrettentésen alapuló politikájához + videó

Jens Stoltenberg szerint a NATO-nak több nukleáris fegyvert kellene telepítenie és készültségbe helyeznie.

"Amit a svájci konferencián hallottunk az a PR részre volt ennek a tragikus háborúnak. Amit pedig a NATO főtitkára mond az viszont egy reakció. Ugye az oroszok is közölték, hogy akkor ők taktikai fegyvereket, harctéri atomfegyvereket telepítenének Belarusz területére. Ennek az előkészületei, a feltételek megteremtése már megtörténtek. Ehhez képest most a NATO főtitkár, aki magyarhangja az Amerikai Egyesült Államoknak elmondta, hogy akkor ők is emelik a tétet és Európába nagyobb mennyiségű atomfegyvert kell telepíteni, hogy ellensúlyozzák az oroszoknak ezt a fajta lépését. Tehát visszatérünk lassan a 70-es évekhez, amikor a hidegháború csúcsán a kölcsönös elrettentés politikája zajlott."

- fogalmazott Horváth József, biztonságpolitikai tanácsadó.

Az azeri gázmezőben vásárolt magyar részesedés jelentősége

"Magyaroszág egy hatalmas lépést tett, mert saját gázkontingenst szereztünk. (...) Tulajdonképpen két lábbal áll Magyarország ebben a hatalmas kitermelő projektben. Az egyik része az egy társasági részesedés. "

- mondta Tóth Máté, nemzetközi jogász.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Meglőtték Donald Trumpot + videó

Meglőtték Donald Trumpot + videó

Donald Trumpot támadás érte Pennsylvania állambeli választási gyűlésén szombaton, a biztonsági személyzet és a hatóságok közbelépése után a republikánus elnökjelöltet védőgyűrűben vitték le a színpadról.
Svenk: Lepattanó + videó

Svenk: Lepattanó + videó

Az idei év egyik legvártabb magyar filmje a gombfocizás világát középpontba állító Lepattanó, amiben a Dallas sztárja, Patrick Duffey is fontos szerepet vállalt. A Svenk stábja a film új előzetese kapcsán szólaltatta meg a Lepattanó producerét, Roskó Pétert.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!