2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 18:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben - Kijev hat F-16-os nyugati vadászgépet kap + videó

Stier Gábor, a Moszkva tér.com főszerkesztője és Vukics Ferenc katonai szakértő voltak a vendégeink. Adásunkban szó volt arról, hogy amennyiben Ukrajnát felveszik a NATO-ba, az Egyesült Államoknak azonnal ki kell lépnie a szövetségből, ellenkező esetben a világháború kockázata állna fenn - állítja egy amerikai szenátor.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben - Kijev hat F-16-os nyugati vadászgépet kap + videó

Kijev 6 darab F-16-os nyugati vadászgépet kaphat meg júliusban, írja a New York Times. Az Ukrán Fegyveres Erők légierő-parancsnokságának szóvivője, Jurij Ihnat nemrég azt mondta, hogy az ukrán pilóták már gyakorolják az F-16-os vadászgépeken a légi és földi célpontokra mért csapást, és taktikai kiképzést kapnak.

A New York Times szerint 12 ukrán pilóta lesz harckész az F-16-osokra, miután 10 hónapos kiképzést kaptak Dániában, Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban. Ám mire a pilóták visszatérnek Ukrajnába, az európai szövetségesek által ígért 45 vadászgépből már csak hat F-16-ost szállítanak Kijevnek.

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!