2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Irán nem akar több csapást, Izrael viszont válasszal készül + videó

Hidegkuti Konstantin, Tóth Máté és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Irán nem akar több csapást, Izrael viszont válasszal készül + videó

Irán kijelentette, hogy nem akar több csapást. Izrael ugyanakkor azt mondta, hogy a kellő válaszcsapást a szombati akcióra meg fogják adni.

„Irán esetében inkább most az a fő kérdés, hogy vajon Iránon belül is lesznek-e csapások, vagy inkább Izrael amerikai nyomásra megelégszik azzal, hogy az iráni proxyk állásaira mért csapásokkal torolja majd meg az őt ért támadást”

- fogalmazott Hidegkuti Konstantin, nemzetközi kapcsolatok szakértője, a moszkvater.com állandó szerzője.

Véleményünk szerint 7-9 százalékkal vannak följebb a hazai üzemanyagárak, mint a régiós átlag. -  mondta a nemzetgazdasági miniszter.

„Azok a nemzetközi hatások, amikre figyelmeztettünk már az elmúlt hetekben, azok valamennyire hidegen hagyták az olajárat. Kissé beképzeltebb előrejelzők azt is mondták, hogy igazából beárazta az iráni rakéta és drón támadást az olajár. (…) Az kivédhetetlen, hogy a további eszkalációs hatások adott esetben tovább hajtsák felfele az olajárat, illetve a feldolgozott olajtermékeknek az árát.”

- mondta Tóth Máté, energiajogász.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!