2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben - Benjamin Netanjahu a lemondását tervezi? + videó

Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász és Tóth Máté energiajogász elemezték a háborús híreket élő adásunkban.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben - Benjamin Netanjahu a lemondását tervezi? + videó

Továbbra is a Gázai övezetben zajló túszcsere és a vele párhuzamos átmeneti tűzszünet a legfontosabb és egyben legérdekesebb téma a lassan két hónapja kirobbant háború kapcsán. Szakértőink szerint mind a két fél igyekszik megerősíteni a pozícióját a jelenlegi helyzetben.

Közben mind a Hamász által szabadon engedett túszok szörnyű kínzásokról számoltak be, amit korábban mi is megírtunk. A gyerektúszokkal például végignézették a videókat, ahogyan a palesztin terrorszervezet mészárlásba kezd, amivel ki is robbant a háború.

Az adásban szakértőink elmondták a véleményüket arról is, hogy egyes hírek szerint Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő a lemondását tervezheti. Szó esett még műsorunkban az európai gázellátásról, az olajárak mozgásáról is, illetve arról, hogy mennyire befolyásolhatja a migrációs kérdést Európában a múlt heti holland választás végkimenetele.

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!