2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben – Az oroszok szerint Kijevig érnek a moszkvai terrortámadás nyomai + videó

Horváth József, Kiss Rajmund és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben – Az oroszok szerint Kijevig érnek a moszkvai terrortámadás nyomai + videó

Az orosz hatóságok azt állítják, hogy a nyomozásuk alapján Ukrajnába vezetnek a krasznogorszki terrortámadás nyomai.
Moszkva követeli Kijevtől, hogy tartóztassa le és adja ki az összes érintettet.
Ukrajna értelmetlennek minősítette és visszautasította Oroszország a követeléseit.

„Ez a konfliktus helyzet tökéletesen alkalmas arra, hogy az oroszok egyrészt a saját közvéleményük felé ezt a narratívát sikeresen kommunikálják. Másrészről a nyugati médiában legalább megpróbálják elbizonytalanítani akár a külföldi, nyugat-európai, amerikai közvéleményt is, hogy ne egyértelműen az ukránokat lássák a pozitív félnek, hanem most itt kaptak az oroszok egy fájdalmas, tragikus, de mégiscsak egy lehetőséget, hogy megpróbálják újra írni ezt a történetet” – fogalmazott Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója.

Joe Biden transzgender napnak nyilvánította a húsvétvasárnapot

„Óriási ellentmondás volt és óriási felháborodást váltott ki Joe Biden bejelentése. Egyértelműen belpolitikai. Nem tudom hány szavazatot hoz az elnöknek és a demokratáknak, de látni kell, hogy választási év van. Szavazatszerzés mindenhonnan, mindenkor. Természetesen a konzervatív katolikus szavazótáborból biztosan nem tud egyetlen szavazatot sem elhozni ezzel a bejelentéssel Joe Biden” – mondta Kiss Rajmund, az MCC Diplomáciai Műhely vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!