2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben - Antony Blinken: A közeljövőben nem lesz orosz–ukrán tűzszünet + videó

Toldi Ottó, a Klímapolitikai Intézet kutatásvezetője és Csizmadia Tamás jogász-elemző voltak a vendégeink, Skype-on kapcsoltuk Kusai Sándor volt pekingi nagykövetet.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben - Antony Blinken: A közeljövőben nem lesz orosz–ukrán tűzszünet  + videó

Az amerikai külügyminiszter szerint nem lesz orosz–ukrán tűzszünet a közeljövőben.

Antony Blinken a davosi Világgazdasági Fórumon arról beszélt, hogy a világban számos konfliktus van jelenleg, amelyekben számítanak az Egyesült Államok partnerségére, de szinte nem létezik olyan probléma, amelyet Washington elszigetelten képes lenne megoldani.

A tárcavezető nem gondolja, hogy Ukrajna és Oroszország között a közeljövőben tűzszünet körvonalazódna, ugyanakkor az USA nyitott minden ilyen kezdeményezésre.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!