2024. 07. 21. Vasárnap Dániel, Daniella napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Amerikai atomfegyverek érkezhetnek az eddig semleges svédekhez + videó

Nógrádi György, Szomráky Béla és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb világpolitikai híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Amerikai atomfegyverek érkezhetnek az eddig semleges svédekhez + videó

Zelenszkij úgynevezett svájci békekonferenciája komolytalan – csak a Oroszország és Ukrajna közötti személyes tárgyalásokkal lehet rendezni az ukrajnai konfliktust – mondta John Mearsheimer amerikai politológus. Mearsheimer megjegyezte, hogy a konfliktus 2022-es kezdete óta csak két békekezdeményezés hozott „érdemi előrelépést” – a török közvetítéssel folytatott tárgyalások Isztambulban márciusban, valamint a Naftali Bennett akkori izraeli miniszterelnök által közvetített különálló, hátsó csatornán folytatott tárgyalások.

A Háború Ukrajnában című műsorunkban Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, Szomráky Béla Olaszország-szakértő és Dunda György kárpátaljai tudósítónk élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában - Megpróbálták megölni Putyint + videó

Háború Ukrajnában - Megpróbálták megölni Putyint + videó

Az ukrán biztonsági szolgálatok sikertelenül próbáltak merényletet elkövetni Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen - ezt állítja a szervezet vezetője. Erről beszélt a Háború Ukrajnában című műsorban Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Stier Gábor a Moszkvater.com főszerkesztője Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!