2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Napi aktuális extra 13:05

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Egyszer majd Vitalij Klicsko kerülhet Zelenszkij helyére?

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Georg Spöttle érkezett a stúdióba. Később pedig Billwachs Tibort és Dunda Györgyöt kérdezte Gyürky Enikő és Szani Roland.

  • Háború Ukrajnában: Egyszer majd Vitalij Klicsko kerülhet Zelenszkij helyére?

Több NATO-tagállam sem tudja a jövöben fegyverekkel, lőszerrel és hadi technikával ellátni Kijevet. Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő azt mondta, néhányan ugyanis egyszerűen képtelenek tartani a lépést az ukrán fegyveres erők intenzív lőszerszükségleteivel.

Magyarország teljes mértékben nyitott a tárgyalásra, Brüsszel zárkózik el

Kétoldalú megállapodással kész anyagi segítséget nyújtani Ukrajnának Magyarország, de továbbra is nemet mond a közös uniós hitelvelvételre. Billwachs Tibor pénzügyi elemző szerint ugyan közeledett egymáshoz Budapest és Brüsszel álláspontja, de a Bizottság továbbra is kifogásokat emel Magyarországgal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!