2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Egyszer majd Vitalij Klicsko kerülhet Zelenszkij helyére?

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Georg Spöttle érkezett a stúdióba. Később pedig Billwachs Tibort és Dunda Györgyöt kérdezte Gyürky Enikő és Szani Roland.

  • Háború Ukrajnában: Egyszer majd Vitalij Klicsko kerülhet Zelenszkij helyére?

Több NATO-tagállam sem tudja a jövöben fegyverekkel, lőszerrel és hadi technikával ellátni Kijevet. Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő azt mondta, néhányan ugyanis egyszerűen képtelenek tartani a lépést az ukrán fegyveres erők intenzív lőszerszükségleteivel.

Magyarország teljes mértékben nyitott a tárgyalásra, Brüsszel zárkózik el

Kétoldalú megállapodással kész anyagi segítséget nyújtani Ukrajnának Magyarország, de továbbra is nemet mond a közös uniós hitelvelvételre. Billwachs Tibor pénzügyi elemző szerint ugyan közeledett egymáshoz Budapest és Brüsszel álláspontja, de a Bizottság továbbra is kifogásokat emel Magyarországgal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!