2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

A herceg - Esterházy Pál

Következik:

Híradó 12:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Az ukrán légierő öt csapást mért ellenséges koncentrációs területekre

Élőben elemeztük a legfrisebb ukrajnai háborús híreket|Bendarzsevszkij Antonnal, Kiszelly Zoltánnal és Dunda Györggyel.

  • Háború Ukrajnában - Az ukrán légierő öt csapást mért ellenséges koncentrációs területekre

Az orosz erők az elszenvedett jelentős veszteségük ellenére folytatták a támadóműveleteket Donyeck megyében Bahmut és Avgyijivka települések irányba azzal a céllal, hogy elfoglalják az egész donyecki régiót - közölte az ukrán vezérkar.

A jelentés szerint az orosz erők több rakéta- és légicsapást indítottak ukrajnai települések ellen, és többször támadtak rakéta-sorozatvetőkkel. Az ukrán légierő öt csapást mért ellenséges koncentrációs területekre, komoly veszteségeket okozva a megszálló csapatoknak.

A donyecki régióban lévő, ostromlott Bahmuthoz közeli két település, Dvoriccsja és Krasznopillja község elfoglalásáról tettek bejelentést az orosz katonai hatóságok.

Az orosz védelmi minisztérium szóvivője azt mondta, hogy az önkéntes rohamosztagok légi és tüzérségi támogatással vették be Krasznopillját, az előrenyomulás közben több mint hatvan ukrán katonát öltek meg.

Az uniós tagállamok külügyminiszterei hétfőn politikai megállapodást értek el az Ukrajnának nyújtandó katonai támogatás hetedik részletéről, amely 500 millió eurót biztosít Kijevnek és további 45 millió eurót az uniós katonai misszió által kiképzés alatt álló ukrán erőknek.

A hírt a külügyi és biztonságpolitikáért felelős uniós biztos jelentette be. Josep Borrell hozzátette, a teljes katonai segítségnyújtás így 3,6 milliárd euróra emelkedik.

A tanácskozáson részt vett Szijjártó Péter is. A külgazdasái és külügyminiszter azt mondta, hogy a lépés a háború eszkalációjához vezet, amit Magyarország ellenez a háború kirobbanása óta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napindító - Egyensúlytorna az egészségünkért

Napindító - Egyensúlytorna az egészségünkért

Mozogni idősebb korban is szükséges, a preventív szenior torna 50 év felett szinte kötelező! Sokan nem gondolnak bele hogy az idősebb korban végzett testmozgás jóval nagyobb változást hoz életminőségünkben, mint a fiatalok esetében. Vendégünk volt Kovács Krisztián senior tréner.
Napindító – Az örök fiatalság titka

Napindító – Az örök fiatalság titka

A Gold zumbát kifejezetten a túlsúlyosoknak, illetve az idősebb korosztályba tartózóknak, egészségükben sérülteknek állították össze! Riporterünk Farkasné Erzsébet egy óráját látogatta meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!