2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Az oroszok megsemmisítettek egy ukrán felderítőhajót a Fekete-tengeren

Stier Gábor, a Moszkvatér.com főszerkesztője és Vukics Ferenc katonai szakértő voltak a Háború Ukrajnában vendégei. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

  • Háború Ukrajnában - Az oroszok megsemmisítettek egy ukrán felderítőhajót a Fekete-tengeren

Ketten megsérültek Moszkva közelében az Oroszország-szerte végrehajtott éjszakai dróntámadások során, az orosz légvédelem által megsemmisített ukrán drón egy házra zuhant Moszkva térségében.

Moszkva három nagy repülőtér járatait felfüggeszti. A brit katonai hírszerzés szerint a drónokat nem Ukrajnából, hanem Oroszország belsejéből indítják.

Az orosz védelmi minisztérium közben bejelentette, hogy megsemmisített egy ukrán felderítőhajót a Fekete-tengeren, mikor az az orosz gáztermelő létesítmények közelében hajózott.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ujjong a Hamász

Ujjong a Hamász

A Hamász iszlamista palesztin mozgalom pénteken üdvözölte a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICJ) véleményét, amely szerint törvénybe ütköző, hogy Izrael továbbra is megszállva tartja az 1967-ben megszállt palesztin területeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában - Megpróbálták megölni Putyint + videó

Háború Ukrajnában - Megpróbálták megölni Putyint + videó

Az ukrán biztonsági szolgálatok sikertelenül próbáltak merényletet elkövetni Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen - ezt állítja a szervezet vezetője. Erről beszélt a Háború Ukrajnában című műsorban Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Stier Gábor a Moszkvater.com főszerkesztője Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!