2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Az orosz hadsereg előrenyomul a donyecki fronton

A stúdióban Vukics Ferenc a Nemzetvédelmi Szabadegyetem Alapítvány alapítóját és Csizmadia Tamás jogászt, elemzőt.

  • Háború Ukrajnában: Az orosz hadsereg előrenyomul a donyecki fronton

Egész Ukrajnában légiriadó volt reggel a riasztási térkép szerint. Tegnap orosz rakétacsapás érte Herszon egy forgalmas utcáját, a robbanás legalább hat ember halálát okozta, és tizenketten megsebesültek.

Az orosz hadsereg előrenyomul a donyecki fronton, Ukrajna heves harcokat jelentett be Kreminna közelében. Támadó repülőgépek és tüzérségi támogatással folytatódik az orosz támadás.

Közben reggel az oroszországi rádióadásokban légitámadás miatt adtak ki riasztást, de az orosz Vészhelyzetek Minisztériuma azt jelentette, hogy ezek valótlanok voltak - a kereskedelmi adók egy részét hackertámadás érhette.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában - Erőszakkal elhurcolták a focistát + videó

Háború Ukrajnában - Erőszakkal elhurcolták a focistát + videó

Nem játszanak az ukrán futballisták és klubjaik, miután az egyik játékosukat erőszakkal vitték el a katonák. A részletekről Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Stier Gábor, a moszkvater.hu főszerkesztője beszélgetett a Háború Ukrajnában című műsorunkban Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!