2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Amerikai repülőgéphordozók tartanak a Boszporusz felé

Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász voltak a Háború Ukrajnában vendégei.

  • Háború Ukrajnában - Amerikai repülőgéphordozók tartanak a Boszporusz felé

Felvételek szerint két amerikai repülőgéphordozó és a hozzájuk tartozó csapásmérő csoportok tartanak Törökország felségvizei felé. A videó alatti hozzászólások közt egy nyugalmazott tengerészgyalogos figyelmeztet a kétéltű partraszálló egységek jelentős mennyiségére.

A kérdések közt felmerül egy szárazföldi invázió esetleges előkészítése, illetve az is, hogy Törökország vajon átengedi-e a partraszálló csoportokat a Boszporuszon. Eközben a dél-iráni partoknál közös hadgyakorlatot tartott az orosz, a kínai és az iráni hadsereg az Admiral Gorskov orosz fregatt és a Nancsing kínai romboló részvételével.

Ugyanakkor Ukrajna támogatására „hajó-koalíció” alakult. Eddig Nagy-Britannia, Hollandia és Belgium csatlakozott a csoporthoz, közölte Olekszij Reznyikov, az ukrán védelmi tárca vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) célja, hogy összehozza a békepárti és szuverenista erőket, mert ezek osztják a nyugat igazi civilizációs értékeit, az Isten-haza-család hármas egységét - mondta az eseményt szervező Alapjogokért Központ főigazgatója szerdán Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!