2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szegény gazdagok 11:05

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Amerikai repülőgéphordozók tartanak a Boszporusz felé

Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász voltak a Háború Ukrajnában vendégei.

  • Háború Ukrajnában - Amerikai repülőgéphordozók tartanak a Boszporusz felé

Felvételek szerint két amerikai repülőgéphordozó és a hozzájuk tartozó csapásmérő csoportok tartanak Törökország felségvizei felé. A videó alatti hozzászólások közt egy nyugalmazott tengerészgyalogos figyelmeztet a kétéltű partraszálló egységek jelentős mennyiségére.

A kérdések közt felmerül egy szárazföldi invázió esetleges előkészítése, illetve az is, hogy Törökország vajon átengedi-e a partraszálló csoportokat a Boszporuszon. Eközben a dél-iráni partoknál közös hadgyakorlatot tartott az orosz, a kínai és az iráni hadsereg az Admiral Gorskov orosz fregatt és a Nancsing kínai romboló részvételével.

Ugyanakkor Ukrajna támogatására „hajó-koalíció” alakult. Eddig Nagy-Britannia, Hollandia és Belgium csatlakozott a csoporthoz, közölte Olekszij Reznyikov, az ukrán védelmi tárca vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában: Tart az előkészítése az ukrán ellentámadásnak

Háború Ukrajnában: Tart az előkészítése az ukrán ellentámadásnak

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő érkezett a stúdióba. Adásunk második felében Kiss Rajmundot, az MCC diplomáciai műhelyének vezetőjét és Dunda György tudósítót kérdezték műsorvezetőink.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!