2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Párizs szeme - Brassai Gilbert

Következik:

Napindító 04:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: A két szuperhatalomnak kell megállapodnia

A stúdióban Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Georg Spöttle érkezett a stúdióba. Adásunk második felében pedig Tóth Norbert nemzetközi jogászt kérdezte Gyürky Enikő és Szani Roland.

  • Háború Ukrajnában: A két szuperhatalomnak kell megállapodnia

Nem kizárt, hogy azért adta fel Herszon térségét az orosz haderő, mert kész tárgyalni egy esetleges tűzszünetről - ezt mondta Háború Ukrajnában című műsorunkban Georg Spöttle. A biztonságpolitikai szakártő hozzátette, meg kell várni, mi lesz a G20-tárgyalások kimenetele, és mit lép Kína, illetve a NATO az orosz-ukrán konfliktusban.

Elhallgattatná Brüszel azokat, akik kimondják, hogy a szankciók károsak

Nem nézi jó szemmel az Európai Unió, ha egyes tagállamok kimondják, hogy a Közösség által elrendelt Moszkva-ellenes szankciók a kontinens gazdaságát teszik tönkre. Tóth Máté energiajogász kiemelte, Brüsszel már odáig jutott, hogy a korlátozná a szólásszabadságot is.

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!