2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Honvéd retró 2. 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: A kazettás bombák már meg is érkeztek Ukrajnába

A műsor vendégei a stúdióban Vukics Ferenc katonai szakértő és Yann Caspar francia újságíró.

  • Háború Ukrajnában: A kazettás bombák már meg is érkeztek Ukrajnába

A tartalomból:

  • Végig videózta egy ukrán katona, ahogy társaival egy aláaknázott lövészárokban felrobbannak. Eközben a CNN arról számolt be, hogy az Ukrajnának ígért, és pusztító hatása miatt több mint 100 országban betiltott kazettás bombák, már meg is érkeztek Ukrajnába és az ukrán hadsereg rendelkezésére állnak.
  • Az F-16-os vadászgépek megjelenését Ukrajnában Oroszország a Nyugat fenyegetésének fogja tekinteni a nukleáris szférában – mondta Szergej Lavrov külügyminiszter a Lenta.ru című orosz lapnak adott interjújában.
  • A NATO sohasem fogja legyőzni Oroszországot – állítja Scott Ritter, a CIA egykori hírszerző tisztje. Ezt látta be a NATO, hogy veszíthet egy orosz–NATO összecsapásban, vagy teljesen másról van itt szó? – tette fel a kérdést Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezető két vendégének. 
  • Ukrajna NATO-csatlakozása a  a harmadik világháborút indítaná el – jelentette ki az amerikai elnök Helsinkiben. Biden a finn elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy nem hisz abban, hogy a háború még évekig fog tartani. Szerinte Oroszország egy ponton úgy fog dönteni, hogy nem éri meg folytatni a konfliktust.
  • Masszív eszközöket ígért a franciák védelmére Élisabeth Borne miniszterelnök a július 14-i hétvégére. A francia nemzeti ünnepen – egyebek közt – tilos lesz a tűzijátékok árusítása, hogy megakadályozzák az újabb erőszakos cselekményeket, amelyek június 27-e óta, a 17 éves algériai halálát követően robbantak ki az országban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!