2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Ottó 22:35

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Kreml: A NATO egy velünk szemben ellenséges szervezet

Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Litkei Máté, a Mathias Corvinus Collegium Klímapolitikai Intézetének igazgatója volt a vendégünk. Később pedig érkezett hozzánk Sayfo Omar, a Migrációkutató Intézet vezető kutatója.

  • Háború Ukrajnában - Kreml: A NATO egy velünk szemben ellenséges szervezet

Heves harcok folynak Bahmutnál, Volodimir Zelenszkij azonnali segítséget kért a nyugati szövetségesektől, ám a Fehér Ház szerint a város orosz kézre kerülése nem változtat a háború kimenetelén.

Moszkva szerint a NATO minden nap megerősíti az Oroszországgal szembeni ellenséges hozzáállását, a Kreml szóvivője úgy fogalmazott: "A NATO egy velünk szemben ellenséges szervezet".

Oroszország tegnap vízre bocsátotta az Északi Flotta nevű haditengerészeti egységét, amelynek része több atommeghajtású ballisztikusrakéta-hordozó tengeralattjáró is – írja norvég hírszerzési jelentésre hivatkozva a Politico.

A hidegháború óta nem történt ilyen, és a hírszerzési jelentés nem tudja kizárni, hogy az orosz-ukrán háború a későbbiekben kiterjedhet, az Egyesült Államokat, a NATO-t és Norvégiát is érinti majd.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csörte - Politikai nézetkülönbségért halál jár?

Csörte - Politikai nézetkülönbségért halál jár?

Többször rálőttek a szlovák miniszterelnökre, a merénylet után több európai politikus is életveszélyes fenyegetést kapott. Hogy jutottunk el idáig? A közéletet érintő legfontosabb eseményekről ezúttal Gajdics Ottó, Boros Bánk Levente, Kukorelly Endre és Fodor Gábor vitázott.. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában - Erőszakkal elhurcolták a focistát + videó

Háború Ukrajnában - Erőszakkal elhurcolták a focistát + videó

Nem játszanak az ukrán futballisták és klubjaik, miután az egyik játékosukat erőszakkal vitték el a katonák. A részletekről Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Stier Gábor, a moszkvater.hu főszerkesztője beszélgetett a Háború Ukrajnában című műsorunkban Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!