2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Megegyeztek a oroszokkal szembeni kilencedik szankciós csomagról az uniós csúcson

Adásunk vendégei Boros Imre közgazdász és Kiss Rajmund az MCC diplomáciai műhelyének vezetője voltak. Később pedig érkezett hozzánk Toldi Ottó, a Klímapolitikai Intézet kutatója.

  • Háború Ukrajnában - Megegyeztek a oroszokkal szembeni kilencedik szankciós csomagról az uniós csúcson

A lehető legszélesebb vizsgálatot és az elkövetők szigorú megbüntetését sürgette Giorgia Meloni olasz kormányfő Brüsszelben csütörtökön, miközben egyre több olasz baloldali politikus neve merül fel az uniós korrupciós ügyben.

Meloni az Európai Unió csúcstalálkozója előtt adott rövid nyilatkozatot, melyben pusztító hatásúnak nevezte a korrupciós botrányt. „A körvonalazódó történet aggasztó, a kiszivárgó hírek valami olyasmiről szólnak, amit elképzelni is nehezen lehetett. Ilyen üggyel szemben, úgy gondolom, sokat nyom a latban a reakció, melynek határozottnak és erősnek kell lennie. Mélyre kell hatolni és nem szabad engedményeket tenni

– jelentette ki. Hozzátette, az Európai Unió és a tagállamok hitele forog kockán. Eközben a magyar miniszterelnök szintén Brüsszelből a közösségi oldalán reagált az eseményekre.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!