2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Globál

Globál: Utazó pápák

Ahol a pápa, ott van Róma. Csak későn, a XX. században kezdtek el igazán utazni a pápák. Addig a katolikus egyházfők biztonsági megfontolásokból miatt sem utaztak, inkább követeket küldtek maguk helyett. Ferenc igazi utazó pápa.

  • Globál: Utazó pápák

De több a meghívás, mint amennyi látogatást az idő, erő és egészség számára megenged. A Vatikánban gondosan mérlegelnek minden külföldi utat, és mindegyik pápai utazásnak külön üzenete van. Ujházi Lóránd teológus, tanszékvezető egyetemi tanárt a katolikus egyházfők külföldi látogatásairól kérdeztük.

További témáink: 

  • India lett a Föld legnépesebb országa. A dél-ázsiai országban 1 milliárd 426 milliónál is többen élnek már, azaz pár százezerrel többen, mint a szomszédos Kínában. A demográfiai folyamatok a politikai erőviszonyokat is szükségszerűen átírják majd. A kérdés csak az, a Föld legnépesebb országa, egyben legnagyobb demokráciája, mikor kap állandó tagságot az ENSZ Biztonsági Tanácsában.
  • Transznemű TikTok-ozót kértek fel a Bud Light sörmárka reklámozására az Egyesült Államokban. A kampány akkora felháborodást keltett, hogy abba belebukott a szélsőbalos agresszív társadalomátalakítást szolgáló cégvezetés marketing-részlege is belebukott. A sörgyár most próbálja menteni a menthetőt, de a woke-reklám minden idők egyik legnagyobb marketinges bukása lett.

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Globál extra - Beleszállt Zelenszkij Trumpba + videó

Globál extra - Beleszállt Zelenszkij Trumpba + videó

Beleszállt Zelenszkij Trumpba, azt üzente neki, ha van béketerve azt most mondja el, ne a választások után. Erről beszélt a Globál Extra című műsorunkban Boros Imre és Bogár László Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel
Globál - A legjobb ajánlólevél a korrupció + videó

Globál - A legjobb ajánlólevél a korrupció + videó

Hiba nyertek a nemzeti pártok szinte mindenhol Európában, a globalista erők megpróbálják mindenhol lenyomni őket. De kik is ők, akik megengedik maguknak, hogy fittyet hányjanak a választások eredményére? Erről beszélt Boros Imre és Bogár László a Globál című műsorban Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
Globál - Akik fittyet hánynak a választók akaratára + videó

Globál - Akik fittyet hánynak a választók akaratára + videó

Hiba nyertek a nemzeti pártok szinte mindenhol Európában, a globalista erők megpróbálják mindenhol lenyomni őket. Meddig hányhat fittyet az európai választókra a pénzügyi háttérhatalom? Erről beszélt a Globál című műsorban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!