2023. 03. 23. Csütörtök Emőke napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Globál

Globál: Pressman úr, zavarja a magyar sajtószabadság?

A diplomácia világában nem mindennapi eset, hogy egy nagykövet a fogadó ország médiájára panaszkodjon a nyilvánosság előtt, márpedig ezt David Pressman néhány nappal a magyar nemzeti ünnep, március 15-e előtt megtette.

  • Globál: Pressman úr, zavarja a magyar sajtószabadság?

A tartalomból: 

  • Angliában már rosszra gondolni sem szabad, mert elvihet a gondolatrendőrség. A bilincs a szó szoros értelemben, nem pedig csak gondolatban kattanhat.
  • Egy készülő törvény szerint Angliában letartóztathatják, aki abortuszklinikák környékén imádkozik. De adásunkban nemcsak az orwelli útra lépő Angliával foglalkozunk.
  • Mégsincs elszigetelve? Emmanuel Macron francia elnök az Elysée-palotában fogadta Orbán Viktort. Interjú Thibault Gibelin francia politológussal.
  • David Pressman nagykövet elhallgattatná az Amerika-kritikus hangokat a magyar médiában. Gledden Pepp'n amerikai egyetemi tanárt, politológust kérdeztük.
  • Politikai földrengés közeleg Törökországban? Amire nem voltak képesek az ellenzéki politikusok és a puccsisták, azt elvégezheti a természeti katasztrófa, ami teljesen átrajzolhatja az erőviszonyokat a májusi parlamenti és elnökválasztásra. Vendégünk Egeresi Zoltán Törökország-szakértő.

Teljes adás: 

További epizódok

Globál: Svédországban azt gondolták, gyors lesz a NATO-csatlakozási folyamat

Globál: Svédországban azt gondolták, gyors lesz a NATO-csatlakozási folyamat

Magyar delegáció utazott Finnországba és Svédországba, hogy a két ország NATO-csatlakozásáról tárgyaljon. Ez a delegáció arra volt hivatott, hogy elsimítsa a nézeteltéréseket a két csatlakozni vágyó ország és hazánk között. 2023. március 11.
Globál: Nő a feszültség Ciszjordániában

Globál: Nő a feszültség Ciszjordániában

Lángokban állt múlt vasárnap éjjel a ciszjordániai Huvara nevű palesztin falu. Feldühödött telepesek rohanták le a település palesztin lakóit, 35 házat és csaknem 100 járművet gyújtottak fel, kövekkel dobálták az ott lakókat. 2023. március 04.
Globál: Egymást hibáztatta Putyin és Biden az ukrajnai konfliktus kitörésének évfordulóján

Globál: Egymást hibáztatta Putyin és Biden az ukrajnai konfliktus kitörésének évfordulóján

Egy éve dúl a harc Ukrajnában, egy éve feszül egymásnak ukrán földön Oroszország és az Egyesült Államok vezette Nyugat. A konfliktus két főszereplője, az orosz és az amerikai elnök történelminek szánt beszéddel készült az évfordulóra. 2023. február 25.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!