2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Globál

Globál - Figyelmeztetés Athénból: Nehogy bevezessétek az Eurót!

Janisz Varufakisz volt görög pénzügyminiszter a magyaroknak azt üzeni: jobban járnak, ha letesznek az euró bevezetéséről.

  • Globál - Figyelmeztetés Athénból: Nehogy bevezessétek az Eurót!

A Globál témái: 

  • Pavlo Klimkin kiállt amellett, hogy Ukrajna számára nincs más megoldás, csak a harc, az ukránok pedig harcolni szeretnének. A magyar kisebbségről szólva pedig azt mondta, hogy minden magyart tisztelni kell. Ezzel az interjúval kezdtük a műsort.
  • A Globál második felében következett Janisz Varufakisz. A volt görög pénzügyminiszternek sok a haragosa, mivel nevén nevezte azokat, akik szerinte hazája nyomoráért felelnek. Egy hete meg is támadták és durván bántalmazták is. A magyaroknak azt üzeni: jobban járnak, ha letesznek az euró bevezetéséről.
  • Végül a német választási rendszerrel foglalkoztunk, amelyet drasztikusan átalakított a baloldali koalíció. Az eredmény: egyes pártok kevesebb szavazattal választást nyerhetnek, miközben jelentős csoportok maradhatnak parlamenti képviselet nélkül. Szűr Krisztina tudósítónkat kapcsoltuk.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Globál Extra – Mit művel Macron? + videó

Globál Extra – Mit művel Macron? + videó

Nagyon kell figyelni mit is lép a francia elnök mostanában. Macron ugyanis már a békekötés időszakára készül. Erről beszélt Boros Imre és Bogár László a Global Extra című műsorunkban Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!