2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:50

Globál

Globál: Exkluzív interjú Trump volt elnökkel

Gyűlölik a saját hazájukat, akik most hatalmon vannak Amerikában. Ezt mondta Donald Trump volt elnök a Newsmax TV-nek adott exkluzív interjúban. A HírTV nézői Donald Trump és Steve Cortes műsorvezető teljes beszélgetését láthatták a Globál rendhagyó adásában.

  • Globál: Exkluzív interjú Trump volt elnökkel

 

„A határ katasztrofális állapotban van. A mi határvédelmünk volt a legerősebb, de egy hónap alatt olyannyira meggyengült, hogy most tízezrek özönlik el az országot. Közülük sokan börtönből szabadult bűnözők, jó néhány országból érkezve. Még a Közel-Keltről is jönnek, mindenhonnan jönnek.”

- hangsúlyozta Donald Trump az interjú kezdetén.

„Az inflációval rossz dolgok történnek, változik a faanyag ára, felmegy a benzin ára is. Vegyük a benzint. Elnökségem idején kezdetben 2 dollár 87 cent volt egy gallon (1 gallon kb. 3,78 liter), ami magas árnak számított. Korábban volt már magasabb is, de nekem azonban sikerült 2 dollár alá szorítanom és végül 1 dollár 87 centre. Amikor távoztam, bőven 2 dollár alatt volt, most pedig lassan már 4 dollár. Ez durvább, mint bármely adóemelés.”

- jegyezte meg Donald Trump.

Azzal kapcsolatban, hogyan látja Donald Trump volt elnök az Egyesült Államok jelenlegi helyzetét, tekintsék meg a teljes exkluzív interjút, Globál című műsorunkban:

HírTV

További epizódok

Globál: A kurdkérdés elnyújthatja, a Koránégetés meg is akadályozhatja Svédország NATO csatlakozását

Globál: A kurdkérdés elnyújthatja, a Koránégetés meg is akadályozhatja Svédország NATO csatlakozását

Vajon el tudja rendezni az Egyesült Államok a két ország vitáját, vagy Törökország a NATO-tól már külön úton jár? 2023. január 28.
Globál: Németország Ukrajna harmadik legnagyobb fegyverszállítója

Globál: Németország Ukrajna harmadik legnagyobb fegyverszállítója

Férfi került a német védelmi tárca élére, aki előtt három nő vezette a minisztériumot. Ami közös volt bennük az érdemi katonai tapasztalat és a vezetői képességek hiánya, illetve a botrányok. A témáról Bauer Bencét kérdeztük. 2023. január 21.
Globál: Minősített iratokat találtak Joe Biden irodájában, amelyet elnöksége előtt használt

Globál: Minősített iratokat találtak Joe Biden irodájában, amelyet elnöksége előtt használt

Zavarbaejtően sok a politikai párhuzam az Amerikai Egyesült Államok és Brazília legutóbbi éveinek történelmében. 2023. január 14.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!