2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Globál

Globál: Exkluzív interjú Trump volt elnökkel

Gyűlölik a saját hazájukat, akik most hatalmon vannak Amerikában. Ezt mondta Donald Trump volt elnök a Newsmax TV-nek adott exkluzív interjúban. A HírTV nézői Donald Trump és Steve Cortes műsorvezető teljes beszélgetését láthatták a Globál rendhagyó adásában.

  • Globál: Exkluzív interjú Trump volt elnökkel

 

„A határ katasztrofális állapotban van. A mi határvédelmünk volt a legerősebb, de egy hónap alatt olyannyira meggyengült, hogy most tízezrek özönlik el az országot. Közülük sokan börtönből szabadult bűnözők, jó néhány országból érkezve. Még a Közel-Keltről is jönnek, mindenhonnan jönnek.”

- hangsúlyozta Donald Trump az interjú kezdetén.

„Az inflációval rossz dolgok történnek, változik a faanyag ára, felmegy a benzin ára is. Vegyük a benzint. Elnökségem idején kezdetben 2 dollár 87 cent volt egy gallon (1 gallon kb. 3,78 liter), ami magas árnak számított. Korábban volt már magasabb is, de nekem azonban sikerült 2 dollár alá szorítanom és végül 1 dollár 87 centre. Amikor távoztam, bőven 2 dollár alatt volt, most pedig lassan már 4 dollár. Ez durvább, mint bármely adóemelés.”

- jegyezte meg Donald Trump.

Azzal kapcsolatban, hogyan látja Donald Trump volt elnök az Egyesült Államok jelenlegi helyzetét, tekintsék meg a teljes exkluzív interjút, Globál című műsorunkban:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!