2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Globál

Globál: Európa ostrom alatt!

A lengyel hadsereg mozgósít, a fehérorosz elnök fenyeget, Oroszország nukleáris fegyverek hordozására alkalmas, stratégiai bombázókkal járőrözik, a belorosz légtérben. A Globál vendégei Karol Biernacki, lengyel tiszteletbeli konzul és Vigoczki Máté, kutató voltak.

  • Globál: Európa ostrom alatt!

 

  • Mélyrepülés! Minden idők legnépszerűtlenebb alelnöke lett Kamala Harris, aki elvileg Joe Bident váltaná az elnöki székben, már ha nem tudja kitölteni elnökségét.
  • Megkezdődött a per, amit egész Amerika árgus szemekkel figyel. Vajon hős vagy tömeggyilkos? A Kyle Rittenhouse perről Rusznák Csaba, washingtoni ügyvédet kérdezem.
  • Végezetül pedig tájékoztatás és manipuláció, objektivitás és újságírói aktivizmus. A Matthias Corvinus Collegium nemzetközi médiakonferenciáján járt a Globál stábja. És akit kérdezünk, az nem más, mint Julius Krane vagyis Trump csodagyereke.

Teljes adás:

 Hír TV

További epizódok

Globál - Figyelmeztetés Athénból: Nehogy bevezessétek az Eurót!

Globál - Figyelmeztetés Athénból: Nehogy bevezessétek az Eurót!

Janisz Varufakisz volt görög pénzügyminiszter a magyaroknak azt üzeni: jobban járnak, ha letesznek az euró bevezetéséről. 2023. március 25.
Globál: Pressman úr, zavarja a magyar sajtószabadság?

Globál: Pressman úr, zavarja a magyar sajtószabadság?

A diplomácia világában nem mindennapi eset, hogy egy nagykövet a fogadó ország médiájára panaszkodjon a nyilvánosság előtt, márpedig ezt David Pressman néhány nappal a magyar nemzeti ünnep, március 15-e előtt megtette. 2023. március 18.
Globál: Svédországban azt gondolták, gyors lesz a NATO-csatlakozási folyamat

Globál: Svédországban azt gondolták, gyors lesz a NATO-csatlakozási folyamat

Magyar delegáció utazott Finnországba és Svédországba, hogy a két ország NATO-csatlakozásáról tárgyaljon. Ez a delegáció arra volt hivatott, hogy elsimítsa a nézeteltéréseket a két csatlakozni vágyó ország és hazánk között. 2023. március 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Nő a feszültség Ciszjordániában

Globál: Nő a feszültség Ciszjordániában

Lángokban állt múlt vasárnap éjjel a ciszjordániai Huvara nevű palesztin falu. Feldühödött telepesek rohanták le a település palesztin lakóit, 35 házat és csaknem 100 járművet gyújtottak fel, kövekkel dobálták az ott lakókat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!