2022. 01. 16. Vasárnap Gusztáv napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Globál

Globál: Európa ostrom alatt!

A lengyel hadsereg mozgósít, a fehérorosz elnök fenyeget, Oroszország nukleáris fegyverek hordozására alkalmas, stratégiai bombázókkal járőrözik, a belorosz légtérben. A Globál vendégei Karol Biernacki, lengyel tiszteletbeli konzul és Vigoczki Máté, kutató voltak.

 

  • Mélyrepülés! Minden idők legnépszerűtlenebb alelnöke lett Kamala Harris, aki elvileg Joe Bident váltaná az elnöki székben, már ha nem tudja kitölteni elnökségét.
  • Megkezdődött a per, amit egész Amerika árgus szemekkel figyel. Vajon hős vagy tömeggyilkos? A Kyle Rittenhouse perről Rusznák Csaba, washingtoni ügyvédet kérdezem.
  • Végezetül pedig tájékoztatás és manipuláció, objektivitás és újságírói aktivizmus. A Matthias Corvinus Collegium nemzetközi médiakonferenciáján járt a Globál stábja. És akit kérdezünk, az nem más, mint Julius Krane vagyis Trump csodagyereke.

Teljes adás:

 Hír TV

További epizódok

Globál: Káosz Kazahsztánban

Eddig Közép-Ázsia legnyugodtabb és legstabilabb országának tartották, mégis mindössze pár nap elég volt arra, hogy véres polgárháború szélére sodródjon! Többek között erről is szó volt a Globálban 2022. január 15.

Globál: Ez történt 2021-ben!

Világjárvány, migránsinvázió, Capitolium ostroma. A tavalyi év nem szűkölködött az olyan horderejű eseményekben, amelyek kiszámíthatatlanul írták újra a világ nemzeteinek sorsát. 2022. január 08.

Globál: Akár katonai szövetséget is köthet egymással Kína és Oroszország

Az Európai Bíróság az összes uniós tagállamra rákényszerítené az egyneműek házasságának elismerését. Ez is téma volt az e heti Globálban. 2021. december 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Sikeres autonómiamodellek Európában

Az olaszországi Trentino Alto Adige tartományban élő németek autonómiájáról Jánosi Dalma római tudósítónkat, míg a finnországi svédek helyzetéről Bugnyár Zoltánt kérdeztük az e heti Globálban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!