2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Vetítő 23:10

Globál

Globál: A nyílt összecsapás felé sodródik-e a NATO és Oroszország?

Ha az ukrán háborúval az volt a célja, hogy a NATO keleti terjeszkedésének útját állja, akkor veszített Vlagyimir Putyin. Északon legalábbis, ahol Svédország és Finnország együtt adja be felvételi kérelmét a NATO-ba. Vendégünk volt Szenes Zoltán volt vezérkari főnök. Műsorvezető: Gantner Barnabás

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a nukleáris háború veszélyére figyelmeztetett. Vlagyimir Putyin elnök pedig villámgyors választ helyezett kilátásba arra az esetre, ha valaki be akarna avatkozni az ukrán háborúba és ezzel Oroszország stratégiai biztonságára fenyegetést jelentene. Nehéz nem kihallani a fenyegetést az elnök szavaiból

A stúdióban Szenes Zoltán altábornagy, a Nemzeti közszolgálati Egyetem professzor emeritusa, korábbi vezérkari főnök. 

További témáink: 

Ki csiripelhet - merre tovább Twitter?

A gondolatok és eszmék szabad áramlásának fórumából hogyan lett a baloldal ideológiai kampányfegyverévé a politizálást is forradalmasító internetes platform? Vajon az új tulajdonos, Elon Musk véget vet a migrációról, éghajlatváltozásról, világjárványról vagy ukrán háborúról másként gondolkozók szigorú tiltásának?

Letartóztatások a legmagasabb szinten Szlovákiában

Megállja-e a helyét a maffiavád Robert Fico korábbi miniszterelnök ellen, vagy inkább külföldről komponált politikai leszámolásról van szó? Csonka Ákos felvidéki publicistát kérdeztük a témában.

Teljes adás: 

 

További epizódok

Globál: CPAC - Konzervatív gondolatok a világról

Többek között Václav Klaus korábbi cseh államfő adott exkluzív interjút kollégánknak, Tóth Gábor a Konzervatív Politikai Akció Konferenciáján, a CPAC-en. 2022. május 21.

Globál: Már az amerikaiak is érzik az olajár drasztikus emelkedését

Vendégünk volt Kiss Rajmund, a Mathias Corvinus Collegium diplomácia műhelyének vezetője. Műsorvezető: Gantner Barnabás. 2022. május 07.

Globál: A Disney LMBTQ-ideológiával tömné a gyerekek fejét

Nem múlik a sokkhatás. A hazai és a nemzetközi baloldal nem tér magához a magyar választás óta. Erről is szó volt a szombati Globálban. 2022. április 23.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!