2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Globál

Globál: A nyílt összecsapás felé sodródik-e a NATO és Oroszország?

Ha az ukrán háborúval az volt a célja, hogy a NATO keleti terjeszkedésének útját állja, akkor veszített Vlagyimir Putyin. Északon legalábbis, ahol Svédország és Finnország együtt adja be felvételi kérelmét a NATO-ba. Vendégünk volt Szenes Zoltán volt vezérkari főnök. Műsorvezető: Gantner Barnabás

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a nukleáris háború veszélyére figyelmeztetett. Vlagyimir Putyin elnök pedig villámgyors választ helyezett kilátásba arra az esetre, ha valaki be akarna avatkozni az ukrán háborúba és ezzel Oroszország stratégiai biztonságára fenyegetést jelentene. Nehéz nem kihallani a fenyegetést az elnök szavaiból

A stúdióban Szenes Zoltán altábornagy, a Nemzeti közszolgálati Egyetem professzor emeritusa, korábbi vezérkari főnök. 

További témáink: 

Ki csiripelhet - merre tovább Twitter?

A gondolatok és eszmék szabad áramlásának fórumából hogyan lett a baloldal ideológiai kampányfegyverévé a politizálást is forradalmasító internetes platform? Vajon az új tulajdonos, Elon Musk véget vet a migrációról, éghajlatváltozásról, világjárványról vagy ukrán háborúról másként gondolkozók szigorú tiltásának?

Letartóztatások a legmagasabb szinten Szlovákiában

Megállja-e a helyét a maffiavád Robert Fico korábbi miniszterelnök ellen, vagy inkább külföldről komponált politikai leszámolásról van szó? Csonka Ákos felvidéki publicistát kérdeztük a témában.

Teljes adás: 

 

További epizódok

Globál: Csúcstalálkozó csúcstalálkozó után - Uniós csúcs, G7-es csúcs, NATO-csúcs

Vendégünk volt Kiss Rajmund, az MCC diplomáciai műhelyvezetője, Svédországból Bugnyár Zoltán, Szűr Krisztina Németországból küldött tudósítást, Háda Béla Ázsia-kutatót pedig Srí Lanka kálváriájáról kérdeztük. 2022. július 02.

Globál: Nem egységes Európa a fejlesztések terén

A magyar hadsereg helyzetéről, a NATO tervekről, hazai fejlesztésekről beszélgettünk Maróth Gáspárral, a Honvédelmi Minisztérium államtitkárával. 2022. június 25.

Globál: Háborús infláció

Háborús infláció, háborús költségvetés - egyre gyorsul a pénzromlás és a gyorsan változó gazdasági környezetben mit ér a büdzsé? Többek között erre keresi a választ a Globál. 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Vérre menő energiaügyek

Mindenképpen elvennék a magyaroktól az olcsó orosz olajat - ötletként előkerült az importvám és az ársapka megszüntetése is. Műsorvezető: Gantner Barnabás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!