2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Garázs

Garázs: Grandland X avagy egy családi, de egyben férfias autó

A Hír TV Garázs című műsorában az új Grandland X-et teszteltük és ellátogattunk a Nemzetközi Automobil és Tuning Show-ra.

  • Garázs: Grandland X avagy egy családi, de egyben férfias autó

Az eheti Garázs című műsorunk első felében Hoffer Zsolt autóversenyző tesztelte az új Opel Grandland X Hybrid 4-et. A korábbi Grandland X-ekhez képest az autó nem sokat változott küllemében. Formája továbbra is szerethető, egyaránt családias, ugyanakkor férfias. Súlya azonban több okból kifolyólag is növekedett, amiből a jó súlyeloszlásnak köszönhetően a kanyarokban sem sokat venni észre.

Ezt követően pedig a műsorvezető Vida János látogatott el a Nemzetközi Automobil és Tuning Show-ra. Szőke László mellett Nokta Balázs a rendezvény egyik főszervezője, aki szívesen beszélt a tizenötödik éve megrendezett esemény tizedik autóépítéséről, melynek elkészült példányát kisorsolják majd.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Garázs: Íme a dinamikus SEAT Leon

Garázs: Íme a dinamikus SEAT Leon

Kicsit nagyobb, kicsit dinamikusabb, kicsit fiatalosabb az új SEAT Leon. Fogyasztásáról, felszereltségéről és a változásokról bővebben a Garázsban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!