2021. január 22.,
péntek, Vince, Artúr napja

Európai híradó: Irdala.hu - kétmillió aláírás a cél

Hír TV

2020. október 24., szombat 17:55

A belga egészségügyi miniszter elismerte, hogy elveszítették a járvánnyal vívott harcot, a koronacunami pedig az uniós intézményeket már maga alá temette. A Hír TV Európai híradó című műsorának adásában az európai parlamentben rendezett kisebbségvédelmi meghallgatással is foglalkozunk majd és megmutatjuk hogyan áll a Székelyek régiós kezdeményezésének meghosszabbított aláírásgyűjtése. A műsor Vendége Pesty László kampányfőnök volt.

A jó hír az, hogy május 7-re nagy hajrával összegyűlt az egymillió aláírás, de nem az előírt hét országból, ezért folytatódott az aláírásgyűjtés. Hol tart most ez a folyamat? – kérdezte Déri Stefi, műsorvezető.

Tizenhat és fél napunk van vissza, pontosabban valamivel kevesebb mire az adásba kerül. November hetedike éjfél a határidő. Én azt tudom a kedves nézőknek és a székely kezdeményezésért aggódóknak mondani, hogy mi az utóbbi két hónapban, amióta érdemben tudunk dolgozni (…) mindent megtettünk, a marketing kommunikáció összes profi eszközével dolgozunk hét országban, huszonkét nyelven, amikor az első Google Ads kampányunk kijött másfél hónapja, akkor ötszázhat bannerrel léptünk az európai piacra, ez egy apróság, de talán mutatja azt, hogy elég felkészült munka folyik

-          mondta Pesty László, kampányfőnök.

 

A teljes adás:

Hír TV

x
Rendkívüli hír