2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Mátyás utolsó éjszakája

Következik:

Vezércikk 04:00

Európai híradó

Európai híradó: Húsvét pandémia és keresztényüldözés idején

A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, amikor Jézus Krisztus kereszthalálára emlékezünk, majd a Megváltó feltámadását ünnepeljük. Húsvét kapcsán a világjárványról ugyanúgy szót ejtünk majd, mint a közel-keleti és afrikai keresztényüldözésről, mi több az európai és nyugati keresztényellenességről is.

  • Európai híradó: Húsvét pandémia és keresztényüldözés idején

 

Ünnepi adásunk vendégei Azbej Tristán, az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkár és Hölvényi György a KDNP európai parlamenti képviselője.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!