2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Európai híradó

Európai híradó: Február elejére rendkívüli uniós csúcsot hívtak össze + videó

Rendkívüli év lesz 2024 az Európai Unióban. Júniusban európai parlamenti választások lesznek, júliustól pedig újjáalakul az Európai Parlament és az Európai Bizottság. A következő öt évre szóló meghatározó változások egyébként épp a magyar elnökség ideje alatt történnek majd.

  • Európai híradó: Február elejére rendkívüli uniós csúcsot hívtak össze + videó

Az uniós intézményeknek április végéig van mandátumuk arra, hogy olyan meghatározó ügyekben hozzanak döntést, mint az uniós migrációs paktum, vagy Ukrajna 50 milliárd eurós támogatása.

Hogy a költségvetés kipótlása és Ukrajna támogatása mennyire fontos Brüsszelnek, jól mutatja, hogy február elejére rendkívüli uniós csúcsot hívtak össze a témában.

Az Európai Híradóban Deutsch Tamást, a Fidesz európai parlamenti képviselőjét kérdeztük. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai híradó – Deutsch Tamás: Brüsszel háborúpárti + videó

Európai híradó – Deutsch Tamás: Brüsszel háborúpárti + videó

Az egyre szélesedő gazdatüntetések Strasbourgot is elérték. Miközben az európai parlament négy napos plenáris ülését tartotta, az épület környéket megszállták a traktorok. Az Európai Híradóban Deutsch Tamással, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével beszélgettünk a témáról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!