2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 11:00

Európai híradó

Európai híradó: A brüsszeli korrupciós botrány túlmutat a szereplőkön

Eva Kaili, a korrupciós ügybe keveredett volt EP-alelnök folytatni akarja politikai karrierjét. Ügyvédei szerint védencük ártatlan és nem tudja, hogy került az eurószázezrekkel teli bőrönd a lakására.

  • Európai híradó: A brüsszeli korrupciós botrány túlmutat a szereplőkön

A tartalomból:

  • Mint arról már beszámoltunk továbbra is politizálni akar Eva Kaili, a vesztegetési botrányba keveredett volt szocialista alelnök. A korrupciós ügy másik kulcsfigurája vádalkut kötött, újabb nevek merülhetnek fel.
  • Az Alapjogokért Központ Ki dönt Európa jövőjéről? című konferenciáján kérdeztük meg Hermann Tertsch spanyol EP-képviselőt a botrányról. A konzervatív politikus kiemelte: amit láthatunk, az egy mély szocialista botrány, amely túlmutat a szereplőkön.
  • Csökkentették a közpénzek hűtlen kezeléséért járó büntetéseket Spanyolországban. A Fidesz és az európai konzervatívok szerint mindez jogállamisági aggályokat vet fel. Zöldhegyi Katalin műsorvezető Győri Enikőt, a Fidesz európai parlamenti képviselőjét kérdezte. 
  • Nem minden zöld, ami annak látszik: a biotermékek 40%-át permetezik az Európai Unióban. Brüsszel szigorúan büntetni fogja a „bio”, vagy az ” öko” megnevezéssel visszaélőket. Zöldhegyi Katalin műsorvezető Tóth Edinát, a Fidesz európai parlamenti képviselőjét kérdezte.

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!