2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 11:05

Csörte

Csörte – Szuverenitásvédelmi Hatóság: öt és fél millió dollár érkezett a baloldalhoz + videó

A közéletet érintő legfontosabb eseményekről ezúttal Mráz Ágoston Sámuel, Szabó László, Szent-Iványi István és Fodor Gábor vitázott. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

  • Csörte – Szuverenitásvédelmi Hatóság: öt és fél millió dollár érkezett a baloldalhoz + videó

Szuverenitásvédelmi Hatóság: öt és fél millió dollár érkezett a baloldalhoz

Bizony az ellenzék külföldi támogatással folytatta a kampányát. Ott egyértelműen megsértette a törvényeknek a szellemét, hogy egy demokratikus országban, egy szabad választáson csak belső forrásból szabad kampányolnia. Mostanra már megsérti a törvény betűjét is és a Szuverenitásvédelmi Hatóság szerintem azért jött létre, hogy figyeljen és minden olyan információt, ami erre utal nyilvánosságra hozzon, jelentést tegyen. Elhangzott az Állami Számvevőszék is, az pedig egy hatóságként egyenesen megbünteti azokat a pártokat, akik megsértik a törvényt – mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője.

Napi hatmillió forintra büntetnék Magyarországot a külső határvédelem miatt

Teljesen abszurd az a migrációs paktum, ahol 8 millió forintot akarnak migrásonként beszedni az országtól. Teljesen abszurd, hogy egy nemzeti szuverén hatáskörbe tartozó kérdésben az európai bíróság veszi magának a bátorságot, hogy országokat büntessen – hangsúlyozta Mráz Ágoston Sámuel.

További témáink:

  • Közeledünk a harmadik világháborúhoz?
  • Jöhet a kötelező sorkatonai szolgálat Európa-szerte?

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Nem volt teljesen elégedett csapata játékával Luciano Spalletti, a címvédő olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint együttesének sokkal határozottabban kell majd futballoznia csütörtökön, a spanyol csapat ellen, mint tette azt szombaton este Albániával szemben a németországi Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csörte - Politikai nézetkülönbségért halál jár?

Csörte - Politikai nézetkülönbségért halál jár?

Többször rálőttek a szlovák miniszterelnökre, a merénylet után több európai politikus is életveszélyes fenyegetést kapott. Hogy jutottunk el idáig? A közéletet érintő legfontosabb eseményekről ezúttal Gajdics Ottó, Boros Bánk Levente, Kukorelly Endre és Fodor Gábor vitázott.. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!