2024. 09. 10. Kedd Nikolett, Hunor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Csörte

Csörte - Lesz-e Gyurcsány-Magyar-Karácsony-koalíció? + videó

A közéletet érintő legfontosabb eseményekről ezúttal Fodor Gábor, a Közép-Európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója, Novák Zoltán, a Méltányosság Politikaelemző Központ projektigazgatója, Pindroch Tamás, az Alapjogokért Központ munkatársa és Forgács István romaügyi szakértő vitázott. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

  • Csörte - Lesz-e Gyurcsány-Magyar-Karácsony-koalíció? + videó

A Tisza Párt jelenleg egy kaotikus politikai formáció - jelentette ki a Közép Európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója. Fodor Gábor szerint Magyar Péternek nincs semmiféle politikai profilja, összevissza cselekszik.

Mit akarunk csinálni Budapesttel? És azért szerintem nekünk az a dolgunk, hogy ezeket a kérdéseket föltegyük. Tehát ezzel szembesíteni kellene a politikát. Hát, ez egy óriási lehetőség. Az ember elmegy a szomszédos fővárosokba, elmentek Prágába, Bécset már ne is említsük, de tényleg a szomszédos fővárosokat mondhatja az ember és akkor elkeseredve látja, hogy hát Istenem most megint jön néhány év, mert mindenkinek az lesz az érdeke, amiről előbb beszéltünk, hogy elhúzódó válság legyen és csak megy megy lefelé a főváros. Elamortizálódik. Ez azért egy nagy baj szerintem

- tette hozzá.

Fodor Gábor hangsúlyozta: a kormányzati fejlesztéseken kívül

rövid távon semmi jó nem várható a fővárosban.

Továbbá a tartalomból: 

  • Újabb uniós támadás Magyarország ellen
  • Kizárnák Magyarországot a schengeni övezetből
  • Orosz és belorusz állampolgárok is lehetnek vendégmunkások a Nemzeti Kártya igénylésével

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – 100 kg-os szovjet rombolóbombát hatástalanítottak + videó

Radar – 100 kg-os szovjet rombolóbombát hatástalanítottak + videó

Egy 100 kilogrammos szovjet rombolóbombát hatástalanítottak ma/kedd délelőtt Esztergomban. A robbanószerkezetre egy TÜZÉP telep területrendezésekor bukkantak, majd azonnal értesítették a hatóságot, akik megállapították, hogy egy közel 80 éves II. világháborús bomba került elő a föld alól. A Radar/Napindító stábja a helyszínen járt a hatástalanítás előtti és utáni pillanatokban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!