2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Célpont

„Magyarék nem akarnak jó Magyarországot építeni, hanem hatalmat akarnak” - megrázó interjú a Célpontban

Erőszakosak és hataloméhesek. Így jellemezte Magyar Péter családját egy rokona. Molnár Miklós, Magyar Péter unokatestvérének volt férje most lopással zsarolással és fizikai bántalmazással vádolja Magyar Péter édesapját és nagybátyját.

  • „Magyarék nem akarnak jó Magyarországot építeni, hanem hatalmat akarnak” - megrázó interjú a Célpontban

Családon belüli erőszakról, fizikai bántalmazásról és állandó fenyegetésekről számolt be Molnár Miklós, Magyar Péter unokatestvérének volt férje.

Molnár Miklós csaknem 10 évvel ezelőtt akkori apósával közösen alapított egy vállalkozást, a Magyar-Molnár Pálinkaházat.

A közös családi cégbe Molnár Miklós elmondása szerint több mint 80 millió forintot fektetett be. Korszerű eszközökkel berendeztek egy szombathelyi üzemet, és felújítottak egy parasztházat is, amely szintén a cég tulajdonát képezte.

Pár évvel a cég alapítása után azonban Molnár Miklósék azt kezdték el észrevenni, hogy Magyar József, Magyar Péter nagybátyja elkezdte a cég kasszájának tartalmával saját zsebét tömni.

Molnár Miklós állítása szerint az évek alatt Magyar István, Magyar Péter édesapja aki a cég jogi tanácsadója volt, és Magyar József Magyar Péter nagybátyja

több tízmillió forintot lopott el tőle, és rendszeresen fenyegették, bántalmazták.

Dokumentumok igazolják a többi között azt is, hogy Magyar István, Magyar Péter édesapja idővel nem engedte be a pálinkafőzde területére Molnár Miklóst, a vállalkozás többségi tulajdonosát.

Molnár megerősítette azt is, hogy

Magyar Péter valóban bántalmazta volt feleségét, Varga Juditot.

Azt állítja személyesen ismeri Magyar Pétert, és azért döntött most úgy, hogy megosztja történetét, mert szerinte az amit magyar Péter állít fedésben sincs a valósággal.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Véget ért a kampány, lezajlottak a választások. Az elemzők kielemezték az elemezni valót, szóval lassan beköszönt az úgynevezett uborkaszezon. A Célpontban most felidézzük a kampányidőszak legmeghökkentőbb, legfelháborítóbb, vagy éppen legviccesebb pillanatait.
Célpontban a Turul-szobor + videó

Célpontban a Turul-szobor + videó

Újra a magyarság egyik jelképének esett neki a baloldal. A Kétfarkú Kutya Párt elnöke, a főváros XII. kerületének megválasztott leendő polgármestere, Kovács Gergely eltávolítaná a Turul-szobrot Hegyvidékről.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!