2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Btk-szintű bűnlajstrommal vádolja egy régi üzlettársa Magyar Péter családját + videó

A Mandinernek szólalt meg először Molnár Miklós, akit Magyar Péter nagybátyja és édesapja megkárosított. Molnár a lapnak megerősítette azt is, hogy Magyar Péter pont úgy bánt volt feleségével, ahogyan ő arról beszámolt korábban.

  • Btk-szintű bűnlajstrommal vádolja egy régi üzlettársa Magyar Péter családját + videó

„Tönkretették a családomat, és fenyegettek” – így elevenítette fel a Magyar családban töltött éveit a Mandinernek Molnár Miklós, Magyar Péter unokatestvérének volt férje. A férfi csaknem tíz évvel ezelőtt alapított közös pálinkafőzdét Magyar Péter nagybátyjával, Magyar Józseffel. A cég jogi tanácsadója pedig Magyar Péter édesapja, Magyar István volt. Molnár Miklós az évek alatt több mint 80 millió forintot fektetett ebbe a vállalkozásba, azonban állítása szerint Magyar József és Magyar István ezt az összeget saját kezükre játszották, a vállalkozás tulajdonában álló ingatlanokat saját nevükre íratták. 

Molnár Miklós szerint a Magyar család lopott, csalt sikkasztott és közokiratot is hamisított a családi vállalkozással összefüggésben. Az ügyben jelenleg nyomozás zajlik. 

A Magyar család egy dologban egységes: agresszívek és hataloméhesek” 

– fogalmazott Molnár Miklós. A férfi most az állítja: őt rendszeresen fenyegették. Molnár Miklós szerint Magyar Péter mindvégig tudott a vállalkozásban történt törvénytelenségekről és többször segített is édesapjának. Magyar Péter most a Mandiner kérdése azt állította utoljára 10 éve találkozott Molnár Miklóssal, a pálinkafőzdével kapcsolatos kérdésekre nem válaszolt, és felszólította a riportert: 

Ne feszítse a húrt!” 

Az ügyben a Mandiner kereste Magyar Péter nagybátyját is, Magyar József azonban a stábunk kérdéseire nem válaszolt. 

További részletek pénteken 17.50-tól a Hír TV-n.

Forrás: Mandiner 

Fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!