2022. 01. 22. Szombat Vince, Artúr napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Célpont

Célpont: Túlélésért küzdő ellenzéki pártok és megélhetési politikusok

Az e heti Célpont témája a Békemenet volt, illetve az ellenzék helyzete az előválasztás után, avagy hogyan mérgezi magát belülről a baloldal.

Korábban soha nem látott tömeg gyűlt össze Orbán Viktor október 23-i beszédét meghallgatni az Andrássy út és a Bajcsy Zsilinszky út kereszteződésébe. A kérdés a hogyan és a miért? A válaszok rendkívül összetettek. Az 56-os forradalom és szabadságharcról megemlékezni a nemzeti oldal számára egyébként is egy kiemelkedő esemény, de az elmúlt hónapok történései a hazai és a nemzetközi politikában arra ösztökélték a polgári jobboldalt, hogy megmutassa magát. Megmutassák azt, hogy a magyar nemzet nem egy játékszer, amivel a brüsszeli bürokraták csak játszadozhatnak. Bebizonyítsák, hogy olyan erő van a kormánypártok mögött, ami megkérdőjelezhetetlen, ha valódi demokráciában akarunk élni. És végül de nem utolsó sorban a 2006 október 23-i rendőrterrorban résztvevő politikai erők térhódításának megálljt parancsolni. Ez volt a cél és ezért indult útjára immáron 8-ik alkalommal a Békemenet.

A Nézőpont csoport vezetője szerint a Békemeneten való nemzetközi részvétel is azt mutatja, hogy Európában elindult egy jobboldali fordulat. Mráz Ágoston Sámuel hozzátette: a mostani jobboldali fordulat 2024 májusában következhet be, amikor a következő Európai Parlamenti választásokat tartják, ami meghatározza az uniós szerv összetételét.

 

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint október 23 az emlékezés napja és jó volt látni, hogy több százezren, akarnak osztozni ebben. Hollik István hangsúlyozta, hogy a látottak alapján nem férhet kétség hozzá, hogy ki mögött áll valójában az ország többségének az akarata.

Lezajlott az ellenzék által a demokrácia ünnepének tartott előválasztósdi. Nagy verseny alakult ki, hogy melyik politikus és melyik párt bukta a legnagyobbat a saját maguknak szervezett versenyben. Fekete-Győr András kudarcos szereplése az elnöki pozíciójába került, de neki legalább volt bátorsága szembe nézni a bukással, míg Jakab Péternek csak a magyarázkodás maradt. Az mindenesetre árulkodó, hogy a 6 ellenzéki párt szervezett egy választást, amit egyik sem tudott megnyerni. A baloldali választók egyértelmű üzenetet küldtek azzal, hogy a pártok jelöltjei helyett Márki-Zay Pétert tartották az alkalmatlanok között a legalkalmasabbnak. Mégis örülni oka egyedül Gyurcsány Ferencnek van, mert hiába nem Dobrev Klára lett a közös miniszterelnök-jelölt, de karmesteri pálca Fleto kezében most nagyobbat csap, mint korábban bármikor a kisebb pártok körmére.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás. 2022. január 16.

Célpont: Hetek óta tagadja a főpolgármester, hogy szó lett volna a Városháza értékesítéséről

Jelentkezett a városháza botrány egyik koronatanúja, aki beismerte, hogy ő is szerepel a felvételeken. 2022. január 09.

Célpont: Teljesítmény nélkül nehéz

Az elmúlt év eseményeit látva szerettük volna kideríteni mire tud büszke lenni 2021-ben a baloldal. 2021. december 19.

Legfrissebb híreink

Csörte: LMBTQ-mesekönyv a svéd óvodásoknak

A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet, és nincs mellébeszélés. LMBTQ-csomagokkal érzékenyítik a svéd és az osztrák óvodásokat, hazánkban az emberek dönthetnek a gyermekek szexuális neveléséről. 

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: Példátlan magyar gazdasági siker

Varga Mihály pénzügyminiszter szerint stabil az államháztartás szerkezete. Ez megteremtette a forrásokat arra, hogy a gazdasági visszaesés idején is cselekedni tudjanak, és továbbra is arra koncentrálnak, hogy a családok, a vállalkozások támogatása lendületet kapjon.

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!