2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László 03:00

Célpont

Célpont: Tordai Csaba elérhetetlen, Karácsonyról pedig lepereg a botrány + videó

Karácsony Gergely bizalmi emberének irodájában tartott házkutatást a NAV, a főpolgármester 99 Mozgalomának félmilliárdos adománygyűjtésével összefüggésben. Tordai Csaba bujkál a sajtó elől, Karácsony pedig lerázza magáról a témát.

  • Célpont: Tordai Csaba elérhetetlen, Karácsonyról pedig lepereg a botrány + videó

Tordai Csaba a Városháza feltételezett eladásával kapcsolatban került a figyelem középpontjába. Az Anonymus néven megismert álarcos alak által nyilvánosságra hozott egyik hangfelvételen Gansperger Gyula beszélt arról, hogy Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes és Tordai Csaba hatalmas befolyással bír a főváros vezetésében.

Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes a botrány kirobbanását követően a Célpontnak azt mondta, hogy szerinte csupán arról van szó, hogy elindult a kampány.

Karácsony Gergely az ATV stúdiójában, szinte szóról-szóra ugyanezt a narratívát mondta el.

„Azt tudom erre mondani, hogy amikor kampány van, akkor az én kollégáimnál házkutatást szoktak tartani” 

- jelentette ki. 

Tordai Csaba régi bizalmi ember a baloldalon: ügyvédje és főtanácsadója Karácsony Gergely főpolgármesternek, 2010 előtt pedig fontos pozíciókat töltött be a balliberális kormányok idején, Gyurcsány Ferenc egyik bizalmi embere volt.

Minden jel arra mutat, hogy Tordai irodájában tárolták Karácsonyék jogszerűtlenségek gyanúját is felvető adománygyűjtésének dokumentumait.  A botrány kirobbanását követően Tordai elérhetetlen lett és Karácsony Gergely sem kommentálta még a fejleményeket.

Teljes riport: 

További epizódok

Célpont: Tordai, a bizalmi ember + videó

Célpont: Tordai, a bizalmi ember + videó

Továbbra is feltétlen a bizalom a Városházán Tordai Csaba iránt. Déri Tibor DK-s polgármester még meg is köszönte Karácsony jogi főtanácsadójának a munkáját, annak ellenére, hogy Tordainál házkutatást tartottak a 99 Mozgalom gyanús pénzügyei miatt. 2023. december 03.
Célpont: Pártkönyvvel olcsóbb + videó

Célpont: Pártkönyvvel olcsóbb + videó

Pártkönyvvel kedvezményes színházjegy? Nem, ez nem időutazás a kommunizmusba, ez a jelen, Budapest, DK és a Katona József Színház. 2023. december 03.
Célpont: Best of Momentum + videó

Célpont: Best of Momentum + videó

A nagy ellenzéki egyezkedés közepette úgy néz ki, a Momentum eltaktikázta magát. A párt támogatottsága mélyponton van. Mutatjuk az elmúlt időszak nagy „momentumait”. 2023. december 03.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!