2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar ráadás 09:20

Célpont

Célpont: Tordai, a bizalmi ember + videó

Továbbra is feltétlen a bizalom a Városházán Tordai Csaba iránt. Déri Tibor DK-s polgármester még meg is köszönte Karácsony jogi főtanácsadójának a munkáját, annak ellenére, hogy Tordainál házkutatást tartottak a 99 Mozgalom gyanús pénzügyei miatt.

  • Célpont: Tordai, a bizalmi ember + videó

A 99 Mozgalom gyanús pénzügyeivel kapcsolatban két házkutatást is tartottak már a NAV munkatársai. A Magyar Nemzet derítette ki, hogy Tordai Csabának, Karácsony jogi főtanácsadójának az irodájában írhatták alá azt a tíz jegyzőkönyvet, amelyeket a hatóságok lefoglalhattak. A főpolgármester ennek ellenére továbbra is bizalmasaként kezeli Tordait.

Továbbra is feltétlen a bizalom Tordai Csaba iránt, legalábbis a balliberális oldalon. Tordai Csaba Karácsony Gergely jogi főtanácsadója továbbra is a városházán dolgozik, annak ellenére, hogy a NAV munkatársai házkutatást tartottak az ügyvédi irodájában.

Sajtóhírek szerint Tordai nélkülözhetetlen támasza Karácsonynak, ezért elképzelhetetlen, hogy meginogjon a pozíciója.

De nem csak a főpolgármester-helyettesek álltak ki egy emberként Tordai mellett, a Fővárosi Közgyűlés valamennyi baloldali képviselője a védelmébe vette.

Azonban nem csak Tordai Csaba élvezi továbbra is Karácsony bizalmát, Perjés Gábor szintén a mai napig ellátja hivatalát többek között mint II. kerületi párbeszédes önkormányzati képviselő.

Perjésnél, a 99 Mozgalom hivatalos képviselőjénél szintén házkutatást tartottak.  A több mint félmilliárd forintos adományokat Perjés fizette be a szervezet bankszámlájára készpénzben, több részletben, összesen tizenkilenc alkalommal, forinton kívül fontban és euróban. Mint ismeretes, a 99 Mozgalom azért jött létre, hogy támogassa Karácsonyt a 2021-es ellenzéki előválasztáson, mint az MSZP, a Párbeszéd és az LMP együttes miniszterelnök-jelöltjét. 

Teljes riport: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpontban az ellenzék új messiása + videó

Célpontban az ellenzék új messiása + videó

Templomból kijövő emberekkel üvöltöző alelnök és fegyházat is megjárt pénzügyi háttérember. Hogy melyik pártról van szó? A Tisza Pártról, Magyar Péterről és az anyósjelöltjéről.
Célpont - Régi-új szereplők a fővárosi listákon + videó

Célpont - Régi-új szereplők a fővárosi listákon + videó

Időutazás. A Gyurcsány-korszakot hozná vissza a fővárosi közgyűlésbe a baloldal listája. Feltűnik a Hagyó Miklós féle nokiás doboz emléke és a Hunwald György fémjelezte időszak is. Közben Gyurcsány Ferenc végleg leuralta a szocialistákat és a Párbeszédet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!