2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Célpont

Célpont: Teljesítmény nélkül nehéz

Az országgyűlés utolsó 2021-es ülésnapján szavazott a minimálbér 200 ezer forintra emeléséről és a lejáró szavatosságú élelmiszerek karitatív felhasználásának kötelezővé tételéről.

Mind kettő fontos téma és nagy segítség azoknak, akik kevesebb pénzből élnek, de úgy tűnik az ellenzéki politikusok számára nem volt, annyira fontos, mivel a kormánypárti képviselőkön kívül csak néhány független képviselő vett részt a szavazáson. A baloldaliak épp nem értek rá, mint 2021-ben már olyan sokszor. De, ha még ilyen törvényeket sem támogattak, akkor milyen munkát végeztek 2021-ben az országgyűlésben. Például vállalhatatlan módon viselkedtek és beszéltek, amiért eddig összesen 96 millió forint büntetést volt kénytelen kiszabni összesen 159 esetben Kövér László Házelnök. A leggyakoribb szabályszegők Jakab Péter, Tordai Bence és 1%-os pártelnöke Szabó Tímea, de már Hadházy Ákos is bőven megdolgozott a neki járó büntetésért. Az elmúlt év eseményeit látva szerettük volna kideríteni mire tud büszke lenni 2021-ben a baloldal.

Hír TV

 

További epizódok

Célpont: Továbbra is a káosz politikájának útján

Forráshiány, dugók, kihasználatlan kerékpársávok jellemzik a Karácsony Gergely vezette fővárost. Célpont, a HírTV oknyomozó műsora! 2022. május 15.

Célpont: Elképesztő morális mélységbe süllyedt a Jobbik

Az erőszakbotrány sem tudott akadályt gördíteni Jakab Péter újrázása elé, pedig a szakértők szerint egy ilyen botrány akár egy politikai karrier végét is jelenthetné… 2022. május 08.

Célpont: Újra van magyar haderő

Számíthatnak a Magyar Honvédségre, mindenhol földön, vízen, levegőben. 12 év munkájának köszönhetően most úgy tűnik hazánk nagyobb biztonságban lehet mint korábban bármikor. 2022. május 01.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: Mi lett veled, Jobbik?

Az ellenzék történelmi választási vereségét követően a baloldali pártok vezetői újabb jeles példáját mutatták meg annak, hogy milyen emberek is ők valójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!