2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Célpont

Célpont: Teljesítmény nélkül nehéz

Az országgyűlés utolsó 2021-es ülésnapján szavazott a minimálbér 200 ezer forintra emeléséről és a lejáró szavatosságú élelmiszerek karitatív felhasználásának kötelezővé tételéről.

  • Célpont: Teljesítmény nélkül nehéz

Mind kettő fontos téma és nagy segítség azoknak, akik kevesebb pénzből élnek, de úgy tűnik az ellenzéki politikusok számára nem volt, annyira fontos, mivel a kormánypárti képviselőkön kívül csak néhány független képviselő vett részt a szavazáson. A baloldaliak épp nem értek rá, mint 2021-ben már olyan sokszor. De, ha még ilyen törvényeket sem támogattak, akkor milyen munkát végeztek 2021-ben az országgyűlésben. Például vállalhatatlan módon viselkedtek és beszéltek, amiért eddig összesen 96 millió forint büntetést volt kénytelen kiszabni összesen 159 esetben Kövér László Házelnök. A leggyakoribb szabályszegők Jakab Péter, Tordai Bence és 1%-os pártelnöke Szabó Tímea, de már Hadházy Ákos is bőven megdolgozott a neki járó büntetésért. Az elmúlt év eseményeit látva szerettük volna kideríteni mire tud büszke lenni 2021-ben a baloldal.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: Gyurcsány a bíróságon + videó

Célpont: Gyurcsány a bíróságon + videó

Fekete-Győr András után most Varju László állt a bíróság előtt. Gyurcsány Ferenc előzetesen már üzent a törvényhozásnak és fenyegetőzött is, ami már a bíráknak is sok volt. Ezt követően a pártelnök váratlanul megjelent a tárgyaláson.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!