2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Maros Zoltán animációsfilm-rendező portréfilmje

Következik:

Vezércikk 04:00

Célpont

Célpont - Sok még a megválaszolatlan kérdés az újbudai pedofilbotrányban + videó

Óvodai pedofil botrány derült ki a DK-s vezetésű Újbudán. Két, az önkormányzat felügyelete alatt álló óvodában is dolgozott az a 26 éves pedagógiai asszisztens férfi, aki a gyanú szerint a mosdóban fajtalankodott a rábízott gyermekkel. A Céltpont stábjának nyilatkozó szülőket sokkolta az ügy.

  • Célpont - Sok még a megválaszolatlan kérdés az újbudai pedofilbotrányban + videó

Az esetet a szülők jelezték, úgy tudjuk, a gyanúsítottra többször is volt már rá panasz. Beszédes, hogy egyszer már egy másik óvodából áthelyezték a férfit.

Király Nórát, a Fiatal Családosok Klubjának alapítójasokkolta az eset. Annál is inkább, mert az önkormányzat elhallgatta az ügyet, legalábbis nem tájékoztatta a szülőket a visszaélésről.

Információink szerint a 26 éves pedagógiai asszisztens férfi egy másik férfivel él, akinek pornográf fotókat küldött a gyerekekről.

Az utóbbi egy-két hétben azért erőteljes bizalom és presztízsveszteségen ment át szerintem a Szivárvány Óvoda - mondta egy anyuka, akinek a gyereke szintén a Szivárvány Óvodába jár. Kilétét a kényes és tragikus eset miatt nem kívánta felfedni. A szülők lassan rakták össze a képet arról, hogy valami nem stimmel. A gyerekek reakciója azonban mindent elárult a pedofíliával gyanúsított pedagógiai asszisztensről.

Több helyről jött vissza az, hogy olyan gyerekek, akik teljesen megszokták az óvodát, sírva mennek be reggel, ők bizony, hogyha ő volt az ügyeletes, akkor zokogva mentek be hozzá.

Azt sem lehet tudni, hogy pontosan mennyi esetről lehet szó, de a szülők azt gyanítják, hogy már évekkel korábban is történhetett fajtalankodás.

Már volt azért három évvel ezelőtt is panasz erre az emberre, szülői részről is, illetve az óvónői részről is jelezték, hogy nem biztos, hogy annyira jó, hogyha gyermekek között van, de mint látjuk, hat évet ott töltött, tehát nem történt semmi az ügyben, és nagyon sokan, mert mivel hat évet volt ott, már vannak olyan gyerekek, akik esetleg hozzá jártak és már iskolások 

- nyilatkozta az egyik szülő.

Egyre több a csavar a botrányban

Egy homoszexuális pedagógiai asszisztenst pedofil bűncselekmény gyanújával vettek őrizetbe. Kiderült, hogy nevelőanyja vezető tisztséggel rendelkezik az önkormányzatnál. Majd a semmiből az is kiderült, hogy a gyanúsított cégével szerződésben áll az önkormányzat. A baloldali városvezetés pedig csak cammogva tesz lépéseket az ügyben. Úgy tűnik, sok még a megválaszolatlan kérdés.

Teljes riport: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Moziklip + videó

Szélesvásznú történelem: Moziklip + videó

A Moziklip egy 1987-ben készült magyar zenés szkeccsfilm, amelyet Tímár Péter rendezett. A filmben 18 popzenei és újhullámos előadó mutatkozott be egy-egy klip erejéig. Vincze Lillát és a Varga Miklóst kérdeztük a Szélesvásznú történelemben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!