2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Célpont

Célpont: Radikális baloldali megmondóemberek az iskolában + videó

Baloldali megmondóemberek az iskolákban és a Soros blog elemzése magyar órán? Elszabadult hajóágyúként terjesztik baloldali tanárok és ellenzéki aktivisták radikális nézeteiket most már egyházi iskolákban is.

  • Célpont: Radikális baloldali megmondóemberek az iskolában + videó

Mi történik akkor, amikor ellenzéki aktivisták és balliberális pedagógusok kezdik el tanaikat egy oktatási intézményben hirdetni? Ennek jártunk utána.

A baloldalon azonban az utóbbi időben divatossá vált politikai eszméket közvetíteni az oktatási intézményekben is, és azt már láttuk, hogy milyen hatással bír, ha az ellenzéki megmozdulások beférkőznek egy iskola falai közé. 

Arra eddig még ritkán volt példa, hogy ezek a mozgalmak utat tudtak volna törni maguknak egy egyházi intézményben is. Egészen mostanáig.

Az elmúlt hetekben ugyanis a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban tartott előadást az ellenzék sokat dédelgetett üdvöskéje Molnár Áron, NoÁr - erről a felháborodott szülők tájékoztatták a Mandinert."

A portál szerint arról, hogy kit hívtak meg az eseményre előadást tartani sem a szülőket sem pedig a diákokat nem tájékoztatták.

NoÁR előadása pedig, ahogy arra számítani lehetett, kiverte a biztosítékot, a szülők úgy fogalmaztak: nem számítottak rá, hogy egy keresztény szemléletű intézménybe gyermekeik ilyen jellegű radikális eszmékkel kell, hogy találkozzanak. 

A kérdés adott, ki hívta meg NoÁrt? És miért nem szóltak erről sem a diákoknak sem a szülőknek? Ezekkel a kérdésekkel kerestük az iskola igazgatóját. Az intézmény vezetője azonban megkeresésünkre sem telefonon, sem e-mailben nem reagált.

Nem a Szent Imre volt az egyetlen olyan hely ahol, a balliberális hangok az utóbbi időben erőszakosan utat törtek a Budapesti Piarista Gimnáziumban ugyanis az egyik fizika tanár úgy döntött, hogy bár a tanagyhoz nem kapcsolódik és az energiamegmaradás törvényébe nehezen illeszthető be, de tanórán 444 videót vetít a diákoknak. És, hogy ez hogy derült ki? Erre is egy felháborodott szülő hívta fel a figyelmet.

Teljes riport: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!