2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az olasz futball magyar mesterei 03:00

Célpont

Célpont: Pankotai Lilit is kiveti magából a balliberális oldal?

Karsay Dorottya, Nagy Blanka, Kálló Dániel és Pankotai Lili. Mi a közös ezekben az emberekben? Az hogy a balliberális oldal rátelepszik, majd kidobja magából ezeket a felkarolt fiatal aktivistákat. De elérnek velük bármit is saját hatalmi céljaik elérésében?

  • Célpont: Pankotai Lilit is kiveti magából a balliberális oldal?

A baloldal A 2010-es csúfos választási veresége óta gyakorlatilag minden közéleti megmozdulásra és demonstrációra rátelepedett, több esetben fiatalokat használva üzeneteik közvetítésére.

Az utóbbi egy évtizedben számos demonstrációról derült ki, hogy azt külföldi, Soros Györgyhöz köthető szervezetek is támogatták, amelyek a baloldal által felhasznált fiatalokkal is kapcsolatban álltak.

Karsay Dorottya, Kálló Dániel, az obszcenitásáról elhíresült Nagy Blanka után a baloldal új reménysége Pankotai Lili, aki talán minden eddiginél jobban imponál a külföldi támogatóknak a balliberális oldalon, nyíltan hergel és akadályozza az újságírók munkáját. A Soros Györgyhöz köthető Társaság a Szabadságjogokért ki is tüntette a politikai aktivistáért

De a hergelő botrányhős aktivista lány mit is gondol az őt felkaroló ellenzéki pártokról?

Amikor az ellenzék is Fidesz által kitartott bábu az ellenzék 75 százaléka, a másik 25 százaléka pedig balf@sz, akkor elég nehéz bármit is csinálni...

- nyilatkozta a közelmúltban az Indexnek. 

Hát lehet, Pankotai mégsem volt egy jó befektetés az ellenzéki oldalnak...

További témáink: 

  • Megjelent a napokban egy videó, egy olyan videó amely az egész közvéleményt és minden nemzeti érzésű magyar embert megbotránkoztatott. Egy olyan videó amelyben hazugságokat állítanak Magyarországról. Ezen a felvételen ráadásul szerepel egy hazai politikai aktivista is Gulyás Márton. Az ügy legsúlyosabb része pedig talán az, hogy ezt a videót Svédországban kötelező tananyagként vetítik az iskolákban.
  • Tavaly nyáron beszélt a Gulyáságyú című podcastműsorban Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje arról, hogy jelentős összegekkel támogatták külföldről a kampányidőszak alatt. Az akkor kirobbant botrány azóta is napirenden van, és szinte nincs olyan hét, hogy ne lenne az ügyben új fejlemény.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!